Old Bulletins

Old bulletin board
Apr. 15th, 2018
Brass Rats vs Mordheim Mighty Bats
Brass Rats Bastards mötte vampyrerna från Mordheim i cupen, och till de vilda fansens glädje kom det att bli en match som innehöll allt!

Redan från första kickoffen, då publiken stormade plamen så var nivån för matchen satt. Vampyrerna sprang runt med sina hypnotiserande blickar och råttorna, som hade börjat med bollen fick ha lite tur för att kunna trycka in ett ledningsmål efter ungefär halva tiden. Vampyrerna var dock inte sämre och kunde resolut kvittera i slutsekunderna av första halvlek.

Andra halvlek så hade Mighty Bats övertaget från start, men efter en intensiv kamp lyckades, mycket tack vara de två gutter runnerserna, Brass rats bryta och sno åt sig bollen. Med bara ett fåtal minuter kvar så gjorde råttorna 2-1 och det såg ut som att allt var klart och råttorna skulle gå till final. Men något pågår i dommarbåset, tydligen har det varit rabalder på läktaren och någon har missat att det egentligen är flera minuter extra kvar av matchen och Mighty bats har en, om än liten, chans att kvittera. Kvitteratr gör de, och på vilket magnifikt sätt! Det dodgas, passas, handovras och dodgas lite till, allt medans vampyrerna håller all sin törst i schack. Med bara sekunder kvar så står det 2-2 och dessutom har de lyckats slå ut en av gutter runnersarna. Nu är det vampyrerna som firar.

Men det var ju några sekunder kvar! Med lika bländande spel som vampyrerna nyss kvitterade så lyckas den kvarvarande gutter runnern att på bara ett fåtal sekunder springa in en TD och matchresultatet spikas till 3-2!
- Kemimutt
 
 
Apr. 3rd, 2018
Dorfybutts återvänder till Blue Mountain
Dorfybutts Mells har hemlängtan och tar med sig sitt lag för en Far Albion Cup-match. Dvärgarna har lagt en mindre förmögenhet på bounties för den som tar ut Dorfybutts Mell och kommer att göra allt för att komma åt honom medans Emsee Hammertail har mycket att visa för att tysta rookiesarna som tror att de kan mäta sig med Brass Rats Bastards vilda best så vi kan förvänta oss en blodig uppgörelse.
- Kemimutt
 
 
Jan. 27th, 2018
Fat Vic drar i trådarna.
Tydligen har Fat Vic signat upp laget till McMurty Mootland Mania bakom ryggen på coachen. Chansen att lahet skulle få tillgång till en egen hafling master chef var allt för stor och Fat Vic kommer nu att få spela hela säsongen oavlönad på frontlinjen som straff.
- Kemimutt
 
 
Jan. 11th, 2018
Goda och dåliga nyheter.
Goda nyheter för alla träd och orclag! Emsee Hammertail har efter att huvudvärket avtagit kommit på att han önskar sluta spela blood bowl. Tyvärr, för träden och orcerna, så hade laget gott om pengar och kunde övertala den ökända ratogren att fortsätta i alla fall en säsong till. Det återstår att se om det blir hans sista, kanske har han turen att få avsluta sina dagar på pitchen?
- Kemimutt
 
 
Oct. 30th, 2017
Emsee i skolbänken gav svår huvudvärk.
Det såg riktigt mörkt ut i början av matchen mot orcerna i ballcrunchas, flertalet råttor åkte ut i ko-båset och till och med Glart bestämde sig för att gå hem. Då steg Emsee upp och vände matchen. Ledda av Emsee var det snart ombytta roller och i slutet var det 10 råttor mot 5 orcs. Matchen slutade oavgjort, men coachen såg hur viktig Emsee är så han skickade honom på Steelhelms teorikurs. Rogren är inte så bra på att studera så han har fortfarande huvudvärk efter allt pluggande.
- Kemimutt
 
 
Oct. 18th, 2017
Whoat Watre Wrat
After a crushing deafeat playing in swealtering heat against morbid mutants the coach were told he needed to hira a water rat. The coach searched everywhere and finally found Whoat Watre Wrat. The coach doesnt know how a new thrower should have helped but followed the advice and hired mr Watre-Wrat.
- Kemimutt
 
 
Oct. 8th, 2017
Rustgouger lämnar!
Brass Rats har bestämt sig för att släppa Kreek Rustgouger från sitt kontrakt med laget. Rustgouger är helt enkelt ur form och har underpresterat i de två senaste matcherna och snarare varit en belastning för laget. Brass rats har dock sina bästa agenter ute och letar efter en ny stjärna som kan tänka sig spela för laget. I senaste ligamatchen gästspelade Glart Jr, men det är i nuläget oklart hur laget och Glart förhåller sig till ettdjupare samarbete.
- Kemimutt
 
 
Sep. 29th, 2017
Sedan laget signade Rustgouger har Brass Rats haft två raka vinster. Första matchen mot Bilbali Bashers storspelade Rustgouger och låg bakom vinsten när han direkt efter kickoff tog ut två ur motståndarlaget som sedan aldrig hade chans att återhämta sig, inte hjälpte det när det plötsligt blev snöstorm och människorna hade svårt att hålla dig på benen. Matchen slutade 3-0 till råttorna.

När Brass rats mötte dvärgarna i Blue Mountain miners satt rustgouger på bänken hela första halvlek för att glra ett kort framträdande i andra men blev snabbt nerbrottad av dvärgarna. Eftersom Emsee Hammertail mestadels skrek ut sin ilska över att rustgouger fick sitta och äta kycklingvingar medans Emsee själv var tvungen att spela var det tur att lagets bägge blitzers storspelade och lyckades hålla nere dvärgarna, men matchvinnare var trots allt den snabba och modiga gutter runnern som i matchens början sprang djupt in i dvärgarnas planhalva och lurade bort en stor del av dvärgarna från mittzonen så att Brass Rats kunde dominera mittfältet. Matchen slutade 3-1 till råttorna som nu klättrat upp i gruppledning.
- Kemimutt
 
 
Aug. 9th, 2017
Bättre än förväntat i doombowl.
Utan särskilt mycket rustning gav sig ett gäng tappra råttor in i den hårdaste ligan i mannaminne. I gruppspelet var rustgouger en viktig faktor i laget och utan honom var laget inte riktigt redo för att tampas med de erfarna giganterna Boners. Det tog slut i semifinalen efter en hård kamp där bollen inte riktigt ville stutsa brass rats väg utan Boners lyckades på hemmaplan med stenhårt golv ta hem vinsten med 3-2.
- Kemimutt
 
 
July 10th, 2017
Brass Rats Bastards are here.
...and they are ready to wreck havoc!
- Kemimutt
 
 
  logo
Brass Rats Bastards
Race:  Skaven
Coach:  Kemimutt


go to previous page
BLOOD BOWL CHAMPIONSHIP
Orcidas Challenge
Glory Bowl Contest
Doom Bowl
Tzeentch Open

 
Latest bulletins:
Orclahoma Redjawz
Far Albion Cup
Två vinster och en förlust ...
Blue Mountain Miners
Säsong 3 är över...
Laget redraftar efter ...
Mutant Mass
Far Albion
En match med regn och våld och ...
Brass Rats Bastards
Cupseger
När lagen dök upp till final i cupen ...
Darkside Cowboys
semi final
80k vardera att spendera innan ...
Khemira
Solari sken
Khemira var grus och damm mot ...
Khemira
Khemira Solari
Ett klassiker lagen emellan ...
Darkside Cowboys
kvarts final i spike
efter en böjande match ...
Latest matches:
Season 3, Far Albion Cup
  2    Orclahoma Redjawz
  1    Dark Horsemen
Season 3, Far Albion Cup
  1    Orclahoma Redjawz
  3    Brass Rats Bastards
Season 3, Spike Magazine Semi-Final
  2    Trumpers
  1    Solari Fireballs
Season 3, Far Albion Cup
  1    Averheim Avengers
  1    Mutant Mass
Season 3, Ulthuan Invitational Round 4
  2    Brass Rats Bastards
  1    Danish Dynamite
Season 3, Far Albion Cup
  2    Orclahoma Redjawz
  1    Billy-Bob-Thorn's...
Season 3, Spike Magazine Semi-Final
  2    Darkside Cowboys
  1    Dragons Den
Season 3, Spike Magazine Quarter-Final
  0    Khemira
  2    Solari Fireballs
Season 3, Spike Magazine Quarter-Final
  0    Mordheim Mighty B...
  2    Dragons Den
Season 3, Goblin Tribal Leeg Semi-Final
  3    Coffin Dodgers
  2    Kväkeby Simsällskap
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League