Old Bulletins

Old bulletin board
Dec. 9th, 2018
serie avslut
börjar boll mot orcherna och bygger en bra kant 1-0 efter 3 turns, får tag i bollen igen lite pga kort, 2-0 i 7e
3-0 i 2 turn då på defense. 4-0 i sista. nu mot slutspelet. dion ser vårt mål att gå igenom serien som obesegrade. sedan lägger vi skorna på hyllan.
- Lillemats
 
 
Sep. 12th, 2018
start av säsong 4
match mot ett nurgle lag som spelat på en del.
så tungt ut i början men redan i 2a rundan hittade vi en lucka och blitzade igenom och kunde plocka bollen.
1-0 i 5e gjorde det svårt för nurgle att reducera innan halvlek. den Andra halvleken började med att våra fans kastade en stor j-vla sten på en starplayer med st5 så denna fick se resten av matchen från sidlinjen.
snygg pass av cliff harris bra spelat av nurgle laget som fick ut bollen i publiken. men efter lite besvär så var det ändå 2-0
beasten fick känna på ett par vassa knivar men kommer ändå kunna spela nästa match.
det får inte roxanna
- Lillemats
 
 
Aug. 10th, 2018
kortfattat om andra halvlek
en bull centaur plockar en studsande boll på en 6a, dodgar ut och gör 2-1 till chaos dwarf laget i ett tight läge. roxanna darknail var skyldig till studsen eftersom hon valde att slå DUBBEL ettor när hon skulle plocka boll för att passa, vilket hon ÄVEN MISSAT turnen innan,dvs hon fumlade annars hade bollen varit 12 rutor bort
SÅÅÅÅÅ ett antal gånger som tärningarna INTE gick mästarnas väg.

Så vi SÅLDE vår stadion för 180k och har nu pengar att köpa in lite fler spelare till laget.

Dion Sanders blir den första cowboy att nå över 75 spp sträcket, med 2 tds, 2 cas och en comp. 11 poäng i matchen, får se vad ny skill blir
- Lillemats
 
 
June 11th, 2018
semi final
80k vardera att spendera innan match och 2 trollkarlar dök aldrig upp till matchen,
det gjorde däremot en kock, en apotekare och 2 brudar i ko båset. och ett litet dirty trick kort.
lizzard laget gör första tdn efter lite tumult och bra studsar sedan var det mörk alver för resten av matchen, kroxen fick en kniv i sig och blev halt. stjärn spelaren lika så. därmed alla med guard för lizzard laget, mot alvernas 3 guard spelare och 3 styrka 4.
1-1 görs med lite tur att klara divingtackle spelaren som missar precis, men har man AG 5 så har man
alverna var väldigt långsamma i sin forcering för 2-1 under andra halvlek och det blev mindre spelare för motståndarna, tills sista var det 2 spelare på plan som låg ner i 7e.
nu var det så att det hade börjat regna i andra halvlek, så för att undvika något misstag att plocka upp blllen som studsat in i EZ går Roxanna in med sina säkra kvinno händer och plockar upp den på en 2a efter en reroll. 2-1 i 15e, 16 för lizzard laget blir deras första cas för dagen, det säger väl lite om deras match. nu väntar final spel
- Lillemats
 
 
June 4th, 2018
kvarts final i spike
efter en böjande match står vi som vinnare igen, men det satt hårt inne, mörk alver gav ett hårt motstånd.
2-1 var ett mönster anfall av oss, först efter att vi blitzat ner deras linjespelare som hade kommit alldeles för långt ner på vår plan halva, så fick vår assasin tag i bollen, kastade till en blitzer i TZ, dodge ut och gav den till roxanna för ledning.
mörkalverna ville inte vara sämre i blades, 2-2 tidigt i andra sedan var de sjukt nära men klockan hade gått för en bra stund sedan. ner med hybris som hade bollen, men det slutade inte där. blades missade att rerolls var slut, vi dodgade ut från tackle spelare och åkte i backen, men med tärningarnas hjälp så var bollen till slut i dion´s händer och han slog ner motståndaren som försökte blitza honom och gick in i 16e rundan för 3-2 vinsten. semin väntas nu
- Lillemats
 
 
Apr. 13th, 2018
ute ur cupen
vi klarade inte av att ta oss vidare till semin denna gången, utan vi får vara glada att vi för en gångs skull leder vår sida av tabellen, topp möte även där mot rivalerna dragons den.
en skalp tog vi på vägen när vi foulade
Valen Whirlwinder till det höga himmelriket, men 2-2 i halvlek lite för dåligt spel där, men det var ett misstag till reducering i andra som avgjorde, istället för att blitza för att skapa en lucka så tramsade vi med en rookie linemen. 3-2 till hög alverna efter fin spel i andra.
fiona flame var INTE nöjd efter matchen och kräver att dion sanders skall se till att skorna håller han kvar till resterande matcherna. för lite tackle med bara hon på plan
- Lillemats
 
 
Feb. 15th, 2018
ny säsong, ny huvudvärk
säsongen startade mot ett ork lag och det var nog all bitterhet som flög ut i första halvlek pga förlusten förra säsongen i kvarten mot ett ork lag.
dion sanders storspelade i första med 3 td´s, genom att blitza fullt ut, fått sure hands och catch på ett kort, så han var ganska så svårslagen. tog den ena mvp och 3 tds blir 14p totalt.
ny förvärvet randy whiite ville inte vara sämre med en fot på en black örk, dubbeldöden inträffade och det var en den enda cas av DE laget.
orkerna gjorde en tröst td efter att vi hade en kort runda. lite alvspel.
ny match om en vecka. dion vilar sig då skorna blev lite utbrända. ny i laget blir en assasin till
- Lillemats
 
 
Jan. 9th, 2018
redraft
efter en berg o dalbane säsong så kom vi till slut till draften, vi vann orcidas cupen och dessa skor tar dion sanders på sig under nästa säsong. för att fiona flame ville sluta spela. en annan som ville sluta var blitzern med alla skills, charles haley, så han fick gå.
11 spelare till första matchen, en extra apotekare finns att tillgå efter 6 döds fall. 2 ongoing och steelheim som stor sponsor med, ser lovande ut,
vi kommer vara med i major turneringen för att ta oss lite längre i slutspelet det 3e året.
cupen får ett annat lag spela
- Lillemats
 
 
Nov. 15th, 2017
semi i cupen
atchen börjar med blitz för orkerna, sedan kommer en 12e spelare in på plan för dem med, de pressar på i mitten och stjärnblitzern står framför bollen. DÅ vaknar WE roxanna upp och dodgar igenom 3 gånger, plockar upp boll på reroll, och springer runt kanten och kastar djupt, turnen innan så hade runnern FUMLAT bollen.
nu vaknar även de hårda handskarna till på DE laget, och de har första halvlek i en ask efter de bankar skiten ut orkerna, andra halvlek hålls orkerna på stången, och det krävs mirakel efter en punt av roxanna, dock så skulle vi nog puntat lite längre ner på plan.
1-1 efter att orkerna lyckas med passningar och dodgar, men ramlat på extra steget, men vi misslyckas att ta oss till bollen och blitzerna hinner resa sig upp och göra td´n
övertid
DE börjar boll, lång spark ner till EZ, men alverna får till ett bra anfall och ser ut som de skall trycka in den i nästa turn, då kommer trollkarlen in i bilden och gör att orkerna kan runda hörnan som så fint byggdes upp. boll lös.
efter mycket om och men och hårda nypor så är dark elf laget övermäktiga för orkerna när den sista rerollen är lagd tidigare turns. så blir det 2-1 till cowboys.
- Lillemats
 
 
Oct. 31st, 2017
vinst eller förlust
tighta matcher med andra halvlek som avgör matcherna, i matchen mot vampyrena springer vi ifrån dem i andra, så lika med lizzard laget men då skickar vi ut så injury båset blev fullt, i matchen mot britterna så var det tvärtom, dödsfall tidigt i andra som räddades men det kom mera, 10 spelare till nästa match, serie eller cup. vi får se.
fiona flame storspelar som vanligt med dodgar och blitzar och har tagit över rollen i laget från dion sanders.
- Lillemats
 
 
Oct. 17th, 2017
dödsfall trots doktorn
3-0 blev det i matchen men mycket pga mörkalverna får lite hjälp av motståndare laget, 2 cas fixar de själv.
men den cas som sved mest var den när doktor minus kommer in och tittar bort när vampyren biter nacken av vår linjespelare, annars så har vår blitzer som aldrig ville stiga äntligen fått 16 spp. han fick dogde. dock efter ramlat först på extra steg, dubbel 1
sedan fått använda oss av reroll på pick up, 1a där med, sedan klarade vi extra steget genom att hoppa över snöret som låg där vid endzone.
ny match om en vecka då i cupen mot en massa saurusar
- Lillemats
 
 
Oct. 12th, 2017
2 matcher 4 poäng
vi spelade mot nurgle laget och gjorde 1-0 i första halvlek, där roxanna darknail storspelade trots hon hade druckit för mycket och fick bonehaed.
nurgle laget är på väg att kvittera i sista turn men tärningarna är emot dem.
ny match mot skaven laget och 1-0 i halvlek där med. massa råttor i KO båset dvs 5. men alla förutom one turnern ville spela, dock hade råttorna chans till en oneturner efter snyggt blockerande.
2-0 till mörkalverna efter blitz direkt i andra, men sedan kom skaven laget tillbaka, istället för 3-1 så hamnar bollen nära en blitzer och vips så blir det 2-2 istället då vi missat att markera i försvaret.
fiona flame storspelar i denna matchen med bägge td´s och fixar 2 cas till laget. hon blir så glad att hon får större bröstmuskler. nu är hon lika stark som dion sanders.
- Lillemats
 
 
Sep. 20th, 2017
nere på jorden
då var det dax för ny match i bloodbowl serien denna gång mot tunga orker, matchen börjar med en motorsåg som dödar en linjespelare, sedan sätter vi press på orkerna, 3 gånger med 2 tärningar med oss får vi inte ner bollhållaren, utan han lunkar vidare, bästa turn i första var sista. kniven fixar ripper och motorsåg försvann turnen innan. andra halvlek så kommer dubbel ettan i slagläge, sista turn så kommer en igen och vi kan inte ta upp bollen för att kasta in den i EZ, då den hade legat med både 4 och 3 TZoner turnerna innan.

slutresultat 1-0 till orkerna, 3 döds fall var av en räddas av apotekaren.
- Lillemats
 
 
Sep. 2nd, 2017
ny säsong, ny huvudvärk
eller skall vi säga bonehead...
i öppnings matchen mot haflings laget trumpers så fick vi 2 kort, där den ena var till vår nummer 4,
bonehead, gaze och sidestep, men vad hjälper det när man BH sig själv typ 8 gånger,

vi får lika i matchen efter legat under med 0-1 och 1-2.
glädjande får vi ihop 7 cas och en ongoing sponsorship med Darkale Bonehead Brewery, vi får se hur länge det varar då vi nu är 1-1 i extra pengar och mng spelare.

ny i laget är assasin harkon haartripper. må hans knivar vara lite vassare än hans föregångare
- Lillemats
 
 
Mar. 29th, 2017
2 tunga matcher
förlusten mot alv rivalerna satt tungt, då vi hade en liten chans till att få 2-2 i slutet, efter en 2 tärnings emot trä alvernas bästa och viktigaste spelare under hela matchen, deras wardancer med ST4, han dansa inte så mycket när Roxanna slog dubbel POW, fick bollen i sin barm, hade PUNT kortet och här studsar bollen träalvernas väg, då deras thrower kan nå den och klara entärnings blitz. och 3-1 istället.

chaos dwarf laget hade läge till 1-0 till roxanna igen kommer runt och på andra extra steget på frenzyn slår ner bull centuren, som för övrigt fångade kickoffen på 5+ MEN när vi skall ta extra steg för att bomba ner bollen så slår vi dubbel 1, och två hobgoblins kan dansa in 1-0. 1-1 i 5 rundan efter mycket tur då vi fick en lite för snabb runda i 4e. än en gång så får vi inte ner motståndaren i sista och deras tur med träningarna avgör till 1-2.

DOCK ser laget fram emot de 3 sista, då #1 dion sanders fick dubbla mvp´s och fick dubbla 6or. inte sämre blev det när en annan dubbel på nästa blitzer så nu kan vi guarda också
- Lillemats
 
 
Mar. 1st, 2017
2a matchen
börjar med att göra 1-0 sedan kommer uppförs backen. 2 mål och 8 man på plan mot 11 var det i stort sett hela matchen. vi lyckas reducera i 14e rundan, och lämnar 2 kvar till människorna, vilket vi inte klarar av, speciellt när de slår dubbel 6 och kan moondansa in i endzone 2-3 och första förlusten i chaos cupen. alla slag var inte dåliga men att slå dubbel 1 på sina fans efter matchen säger väl lite om tärningarna. ny spelare i en blitzer så nu är vi 12 till nästa match. mot vem?? chaos ??
- Lillemats
 
 
Feb. 8th, 2017
kick off
så mörk alverna gick upp mot på pappert ett starkt lag med 6 st4 + en big guy med st5. men nuffle ville annat och korten. mörk alverna drar ett kort och plötsligt är det 0 rerolls för skinkarna. så matchen drar igång med en spark utanför plan, OCH skinkarna får blitz och alla dubbel blockarna var borta för DC. MEN en kniv ville annat och KO UT en saurus, och blitzern var 9 rutor nere på plan. DÅ blir en linje spelare lurad att spela en turn för skinkarna. blitzar ner sin egen spelare. dock så hamnar bollen också i händerna på denna. stunden efter står samma spelare i endzone och 1-0 till mörkalverna. KORT kan man säga att så var hela matchen. i andra halvlek var det 11-8 spelare på plan. då alverna hade strypt en saurus, skadat en annan och en skink var borta med. DOCK fick vi 3 dubbla dödskallar under kvällen med, men lyckades med det mesta. emmit smith gjorde 2 td´s och kommer vara en viktigt spelare för laget med sin ledar gestalt.
- Lillemats
 
 
  logo
Darkside Cowboys
Race:  Dark Elf
Coach:  Lillemats


go to previous page
DUNGEONBOWL LEAGUE
Tobazco Bowl
Naggaroth Open
World Edge Superleague

 
Latest bulletins:
Bilbotho's Devils
Utspelade av Kungarna
Devils kom till matchen ...
Wasteland Volcanoes
Ytterligare en mycket jämn match där Volcanoes ...
Wytchwood Dirty Tacklers
Grodor vs Ödlor
I matchen mot Lizard Blitzard ...
Nurgle King
Halfling horrors!
Noll tre mot de små odågorna ...
Atrocity Horrors
Skärpning....
Utslagna ur cupen och en förlust ...
Esari Whirlwinds
Vinnare! Ja en match iallafall!
Latest matches:
Season 5, Chaos Cup
  2    Nurgle King
  0    Bilbotho's Devils
Season 5, Chaos Cup
  1    Mordheim Mighty B...
  1    Handsome Hurricanes
Season 5, Blitzmania Brawl
  1    Wasteland Volcanoes
  0    Bruise Brothers
Season 5, Blitzmania Brawl
  2    Old World Robotic...
  1    GB Slackers
Season 5, Chaos Cup
  2    Lizard Blitzard
  1    Wytchwood Dirty T...
Season 5, Blitzmania Brawl
  2    Altendorf Admirals
  0    Esari Whirlwinds
Season 5, Chaos Cup
  3    Mootland Trumpers
  0    Nurgle King
Season 5, Chaos Cup
  1    Lizard Blitzard
  0    Atrocity Horrors
Season 5, Warpstone Open Round 3
  1    Roserna
  3    Mootland Trumpers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League