Old Bulletins

Old bulletin board
Feb. 8th, 2018
Sabotage!
Matchen mot Dark Horsemen blev inte som väntad när Mighty Bats anlände till stadion och deras motståndare inte sågs till någonstans. Istället kröp The Wicked upp från djupet och ställde upp sig på planen, deras ögon glödandes av illvilja. Mighty Bats är inte de som backar i första taget men matchen slutade trots en vinst i tragedi när Drew Blood åkte på en allvarlig skada som han inte kommer återhämta sig ifrån.

I efterhand misstänker vi att coachen för Dark Horsemen orkestrerat det här bakhållet just med målet att skada en av Mighty Bats nyckelspelare.

Detta kommer inte att glömmas.
- TMS
 
 
Feb. 6th, 2018
Seriestart
Efter en utmärkt försäsong åker Mighty Bats på en nedrig förlust mot Atrocity Horrors i avsparken på Spike Magazine Tournament, men det kommer fler chanser att säkra en plats i slutspelet. Närmast på kalendern ligger Mootland Mania, med en träningsmatch mot Dark Horsemen inbokad precis inför. Lagens huvudcoacher verkar ha något otalt med varandra men inget finns att bekräfta.
- TMS
 
 
Jan. 23rd, 2018
Säsong Tre
Med generösa donationer och sponsringar har Mighty Bats lyckas behålla hela sin lagställning inför den nya säsongen, plus lite till!

Laget har nu en full uppsättning vampyrspelare på planen och strategin behöver slipas. Målet är att hinna med så många träningsmatcher som möjligt innan turneringarna sätter igång. En vinst mot Gummi Ogres har redan hunnits med och härnäst väntar Da Ruffnekk Rekkas och Atrocity Horrors.
- TMS
 
 
Jan. 11th, 2018
Välkomna, Batshof!
Mighty Bats hälsar sina vampyrfränder i Batshof Red Sucks välkomna till ligan. När nykomlingarna blodat sina tänder och fått lite erfarenhet kommer det göras upp om vem som härskar i natten.
- TMS
 
 
Jan. 4th, 2018
Säsongsslut
Med två vänskapsmatcher, en förkrossande förlust mot Coffin Dodgers och en triumferande vinst mot Morbid Mutants, avslutar Mighty Bats sin andra säsong. Förändringar i uppställningen är planerade och lagkassan borde vara djup nog för att få allting på plats.
- TMS
 
 
Dec. 13th, 2017
Ute men inte nere!
Efter en fartfylld kvartsfinal mot Dragons Den åker Mighty Bats ut ur andra säsongens slutspel. Det var en mäktig kamp med mängder av stjärnor och publikfavoriter på planen. Nu återstår det att försöka samla ihop pengar inför den kommande redraften genom en vänskapsmatch eller två.
- TMS
 
 
Dec. 5th, 2017
Tack, Wilhelm.
Mighty Bats tar farväl av Wilhelm Chaney som varit med laget i flertalet matcher under säsongen. Med varulvens hjälp kom vi till slutspelet, men det är nog inte sista gången ett samarbete sker...
- TMS
 
 
Dec. 3rd, 2017
Gruppspelen över
Gruppspelens sista match mot Nurgle King blev en publikfavorit trots det mållösa utfallet. Värdstadion var generös nog och bjöd på extra pengar inför matchen för att höja stämningen och Mighty Bats kunde hyra in Horatio Schottenheims eldbollar för att bränna bort Nurgle Kings smuts. Efter en fartfylld kamp fram och tillbakade slutade allting fortfarande 0-0, men oavsett resultatet så var båda lagen redan färdiga för slutspelen.

Kommande motståndare i kvartsfinalen är de tunga Dragons Den. Det förväntade glappet i värde mellan lagen måste användas på ett effektivt sätt...
- TMS
 
 
Nov. 20th, 2017
Hypnotic Gaze - inte för alla
Med mindre än en vecka kvar till starten av Tzeentch Open går Mighty Bats företrädare ut med en uppmaning till alla deltagande lag att inte låta Chaos ta hem vinsten.

"Hypnotiska blickar och liknande är och borde förbli ett vapen endast för vampyrsläktet. Det är illa nog att det cirkulerar ett armband som ger tillgång till förmågan och den förkastlige Eldril Sidewinder som ohederligt säljer sig själv och sitt användande av detta hemliga verktyg. Det sista som behövs är att ett smutsigt mutantlag roffar åt sig skatten och använder den på ett oansvarsfullt sätt."

Mighty Bats hade ställt upp själva i turneringen ifall de hade fått, men deras pågående kamp i Blood Bowl Championship hindrar dem från att påverka mer aktivt.
- TMS
 
 
Oct. 21st, 2017
Mot slutspelen!
Efter den katastrofala matchen mot Darkside Cowboys blev mötet med Bilbali Bashers en rungande succé. Publiken jublade över att se de två stjärnspelarna <no such player> och Walter Ego tillsammans på plan men hela stadion höll andan när Zara the Slayer utförde sitt uppdrag och satte sin spetsigaste träpåle rakt i Walters hjärta. Hall of Famern skyndades bort till båset där det såg ut som att hans kropp till sist skulle förvandlas till damm men lagets coach tillika helare Helena utövade sin svartkonst och drog tillbaka stjärnans själ från dödens käftar.

Efter detta slog publiken tillbaka mot Bashers med stenar och en fullskalig invasion av planen i andra halvlek. Med sådant publikstöd var det inte konstigt att Mighty Bats i slutändan hämtade hem segern med 3-0.

Nu återstår två matcher av gruppspelen och utsikterna mot slutspelet ser bra ut.
- TMS
 
 
Oct. 6th, 2017
Stjärnkontrakt!
Succématchen mot Blue Mountain Miners gick precis så bra som det hoppades på och laget har till sist lockat till sig inte bara ett sponsorskap från Regenerade Sportdrycker ('get back up and out there!') men också ett spelaravtal med den berömde <no such player>!
- TMS
 
 
Sep. 20th, 2017
Orcidas Challenge Cup
Matchen mot Bilbotho's Devils slutade tyvärr med förlust efter en fartfylld match där Walter Ego verkligen visade vad en Hall of Famer går för. Med sina Orcidas-sponsrade sneakers dök och flög han sig igenom motståndarlaget samtidigt som hans egna lagkamrater åkte på smäll efter smäll.

Med förlusten innebär det att Mordheim Mighty Bats är ute ur cupen och endast har Blood Bowl Championship att fokusera på. Ledningen har börjat koka upp en plan för att vända lagets ledsna statistik, men det kommer kräva ytterligare lite pengar. Går nästa match bra så...
- TMS
 
 
Sep. 5th, 2017
Säsong Två
Efter en blodig Doom Bowl och en oavgjord säsongstart mot Hell Pit Stealers väntar nu en match mot de vid det här laget bekanta Mork and gorks allstars. De två första tillfällena gick till orkerna; kan det tredje vara revanchens gång?
- TMS
 
 
July 27th, 2017
Inför Säsong 2
Med en skakig första säsong bakom sig ser Mighty Bats nu framåt mot det som komma skall. Laget har genomgått sin downtime och spelarna gör sig redo för den kommande Doom Bowl där en av dem ska föräras med bärandet av en motorsåg. Efter turneringen väntar både Blood Bowl Championship och Orcidas Cup - om något är kvar efter Doom Bowl, det vill säga!
- TMS
 
 
June 8th, 2017
Efter Nuffle Cup
Efter den knappa förlusten mot de tunga Mork and gorks allstars tar Nuffle Cup slut för Mighty Bats, som äntligen verkar ha kommit igång med ett par vinster. Lagets goda insats ger nytt hopp för den kommande säsongen, men först blir det sannolikt ett par till träningsmatcher, närmast mot de finurliga halvlingarna i Mootland Trumpers.
- TMS
 
 
May 24th, 2017
Frammarsch!
Matchen mot Broozers slutade förvånansvärt bra och Mighty Bats ligger bra till för att kämpa om vinsten i Nuffle Cup. Nu återstår dock en väntat hårdare match mot Mork and gorks allstars där mycket kan komma att hända. Hjälptränaren Vanhel Palot har hyrts in för att ge en hand i denna nödens timme.
- TMS
 
 
May 21st, 2017
På uppgång!
Matchen mot Naggaroth United gick över alla förväntningar med en seger, samt ett övertygande hopp upp i poäng inom Nuffle Cup. Vad det än var som coach hade i åtanke med den nya strategin för laget verkar fungera!

Nästa match är mot det färska laget Broozers som trots sina uppenbara svagheter ändå inger en viss fruktan. Vampyrer mot Ogres kommer vara en karusell av opålitlighet, så må Nuffle vara med oss!
- TMS
 
 
May 10th, 2017
En första vinst
Mighty Bats fann till sist sin första vinst i vänskapsmatchen mot Da Ruztbukkit Ballcrunchaz. Det är synd att det inte kunde inträffa under ligaspelet men oavsett det är det en viktig händelse värd att fira. Coachen har en ny strategi som ännu inte avslöjas för omvärlden, och med en vinst i bagaget verkar det bra.

Laget ställer nu upp i den hastigt tillkomna Nuffle Cup och ska först möta de luriga svartalverna i Naggaroth United.
- TMS
 
 
May 1st, 2017
Säsongsslut
Med en besvikande stor förlust i matchen mot Angry Birds avslutar nu Mighty Bats sin första säsong, med undantag för eventuella vänskapsmatcher.

Säsongens resultat är allt annat än imponerande och ledningen väcker frågor om lagets framtid. Coachen motsätter sig dock all tvivel och menar att natten fortfarande är ung.
- TMS
 
 
Apr. 28th, 2017
En katastrofal turnering!
Ledningens farhågor inför Warpstone Open bekräftades så fort spelet satte igång i den första matchen. Hela jippot var en kavalkad av fusk och fulspel från början till slut med illegala förbannelser, mutor och utpressning. Inte helt oväntat med Skaven som turneringsarrangörer. Ett passande vidrigt tilltag kom som klimax i sista matchen när den fruktansvärda Zara the Slayer dök upp och grusade vampyrernas förhoppningar.

Kort och gott så fick Mighty Bats inte alls göra det kraftiga intrycket som man hade hoppats.

Nu återstår säsongens avslutande match i Chaos Cup mot Angry Birds som det sista hoppet för att vinna någon slags ära.
- TMS
 
 
Apr. 20th, 2017
Bat Girls!
En liten men trogen skara fans har visat sig existera och för att hjälpa laget på traven investerar man nu i moralhöjande medel. Mighty Bats laddar upp inför Warpstone Open och ledningen avslöjar sitt hemliga vapen: cheerleadingtruppen Bat Girls!

Utgångsläget för turneringen ser positivt ut men eftersom de flesta av motståndarlagen har ett mycket lägre beräknat värde så måste man vara försiktig och vara på sin vakt mot knep och fulspel.
- TMS
 
 
Apr. 17th, 2017
Ödesvändningen!
Mighty Bats firar fortfarande sin första poäng inom Chaos Cup efter förra veckans oavgjorda match mot de beryktade Darkside Cowboys. Walter Ego visar sig vara en väldigt effektiv spelare med en lukrativ framtid om han bara spelar sina kort rätt. Lagkapten Lance "TheDance" Vance visar också framfötterna och allas ögon är på dessa två inför kommande matcher.

En besvikelse som dock inte var oväntad är att Orcidas den här gången inte dök upp med extra matchpengar så som de gjort tidigare. Favoritstatusen verkar kunna försvinna fort.

En sista cup-match återstår på den här säsongen och även om slutspelen är utom räckhåll så hålls moralen högt för chansen att plocka mer poäng. Innan dess spelas dock Warpstone Open-turneringen där Mighty Bats hoppas göra ett starkt intryck och ta den åtråvärda vinsten.

Ledningen planerar på en extrainsatt åtgärd för att förbättra lagets chanser i turneringen. Vad exakt det kommer vara lär inte avslöjas förrän precis innan matchdatum.
- TMS
 
 
Apr. 5th, 2017
Favoritförlorare
Den fjärde cupmatchen, den här gången mot ödlemännen i Dragons Den, gjorde inget för att bättra på Mighty Bats statistik. Trots detta drar laget fortfarande publik och har cementerat sin plats som säsongens underdogs. Som på beställning en kort tid efter matchen dök det nu för tredje gången upp en kostymklädd ork med en pengapåse att ge som extra incitament från Orcidas för fortsatt spelande.

Drew Blood fick till sist lyftet som behövdes för att utvecklas inom laget, samtidigt som Walter Ego tog ett andra kliv upp på karriärsstegen. Vad de båda vampyrerna kommer att ha med sig för nya färdigheter till nästa match är ännu inte känt för omvärlden.
- TMS
 
 
Mar. 21st, 2017
På gott och ont
Den senaste matchen mot Averland Iron Badgers slutade tyvärr i ännu en förlust för de vinstlösa Mighty Bats, men inte utan en tapper kamp. Efter en närmast omänsklig kontring gjorde Badgers ett första mål, men som revansch tog en av Mighty Bats supportrar saken i egna händer och langade iväg en stor sten i huvudet på motståndarlagets ogre, Uwe Ironbadger. Detta lämnade en lucka som med ett djärvt passpel ledde till kvittering precis i slutet av första halvleken. Där tog framgången dock slut och matchen slutade sedan i förlust med 2-1 till Badgers.

Mighty Bats fick hjälp utifrån av den excentriske Crazy Igor som gjorde en god insats men till sist blev biten en gång för mycket.

Både Lance "TheDance" Vance och Walter Ego närmar sig nästa steg i sin utveckling, något som glatt ses fram emot av både ledning och supporters.

Trots förlusten dök Orcidas upp ännu en gång och erbjöd extra pengar för deltagandet, något som definitivt pekar på en viss favoritism. Laget är kanske mer lönsamt om det fortsätter förlora?
- TMS
 
 
Mar. 11th, 2017
Förlust än en gång
Med den gångna veckans match mot Time Bandits cementerar Mighty Bats sitt förlustrekord gentemot de andra lagen i ligan. Med tre förluster i rad börjar drömmen om slutspelet att skimra genomskinligt, men detta var något som ledningen var beredda på. Laget behöver längre tid på sig att bygga upp erfarenhet och den första säsongen får vara en språngbräda inför nästa. Sedan kommer också en turnering i april där laget ska ställa upp för ytterligare möjligheter att utvecklas.

Å andra sidan så måste Mighty Bats göra något rätt redan nu eftersom ligaarrangören Orcidas dök upp efter senaste matchen och bjöd laget på extra pengar utan någon närmare förklaring. Vidare så fick nytillskottet Johnny Glitter en god start och har redan funnit sin plats som lagets fintare.

Nästa bokade match är mot Averland Iron Badgers som alldeles nyss rekryterade en ogre efter deras senaste vinst. Det skiljer nu en hel del i värde mellan lagen inför mötet och Mighty Bats ser ut att behöva hämta in hjälp utifrån...
- TMS
 
 
Feb. 19th, 2017
Fortsatt svacka
Matchen mot Athel Loren Athletics bröt inte Mighty Bats pågående svacka men laget drar åtminstone en god mängd publik. Det måste bero på att vampyrerna alltid ger dem något att jubla över - de akrobatiserar runt som alver och dänger till folk likt svartorcher samtidigt som de när som helst kan ge sig på både sina egna medspelare eller publiken i en blodsorgie. Händer det i motståndarklacken gläds man åt våldet som vampyrerna orsakar, händer det en själv så fröjdas man över att bli kysst av sina idoler.

Oavsett förlusten så utvecklas laget godkänt. Lagkapten Lance "TheDance" Vance börjar leda sin trupp genom att (till sist) sätta säsongens första touchdown och matchens intäkter var nog för att rekrytera ännu en vampyr till laget. Vi ser fram emot vad Johnny Glitter kommer bjuda på!
- TMS
 
 
Feb. 5th, 2017
Premiär i Chaos Cup
Premiärmatchen mot New Albion Patriorcs blev, föga förvånande, en trälslakt när en armé av svartorker tågade nerför planen, ivrigt hjälpta av både Drew Blood och Walter Ego. Det var inte långt in i första halvlek förrän Mighty Bats var i ett allvarligt numerärt underläge som slutade med att lagkapten Lance "TheDance" Vance svepte sin mantel runt sig och lämnade stadion inför andra halvlek, trots coachens hotelser flygandes.

Laget har vissa disciplinära problem som behöver åtgärdas.
- TMS
 
 
Feb. 2nd, 2017
Första vänskapsmatchen...
...mot Marienburg Mighty Lions utspelade sig på det sedvanligt kaotiska sättet när vampyrer är inblandade. Mighty Bats trälar fann sig under hårt angrepp halvvägs in i första halvlek både från motståndarna och sina egna övernaturliga medspelare. Alltför många av dem åkte ut och till sist var det helt enkelt för lite folk kvar på planen för att göra ett ordentligt motstånd. När dammet lagt sig var "Bloodless" Dreyne död (och givetvis tömd på blod, som hans namn antydde. Inget går till spillo) och Hambo skadad. Trälar finns det som tur är gott om.

Hämnden kommer dock, säkert som natten.
- TMS
 
 
Jan. 31st, 2017
Mighty Bats på ingång
Med nya sponsorer och laguniformer marscherar Mighty Bats målmedvetet mot den prestigefyllda Chaos Cup.

Spelarna att hålla ögonen på är givetvis vampyrerna med sin oändliga potential som trots brist på erfarenhet av spelet strider med en osläckbar törst.

Lika spännande blir det att följa trälarna och se vem av dem som överlever längst.
- TMS
 
 
  logo
Mordheim Mighty Bats
Race:  Vampire
Coach:  TMS


go to previous page
SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Ulthuan Invitational
Goblin Tribal Leeg
McMurty's Mootland Mania
Far Albion Cup

 
Latest bulletins:
Darkside Cowboys
serie avslut
börjar boll mot orcherna och ...
Handsome Hurricanes
Hat-trick!
There is a new star in town. Pherdinand ...
Bilbotho's Devils
Allt var laddat för en rafflande match. ...
Mutant Mass
God jul
önskar Onkel Mutant som skänker en ...
Dwarfsenal
Maskinen fungerar
Laget har fått upp ångan ...
Mutant Mass
Suck
Inte ens när Mutant Mass är fullkomligt ...
Bilbotho's Devils
Svår start men 1 poäng.
Bilbotos Devils fick ...
Naggaroth United
Bastian Blaze spårlöst försvunnen...
Nurgle King
Nurgle är King!
Äntligen final! Den ...
Top Hats
Ziggy visar vägen
Ziggy Starhoof visar vägen ...
Latest matches:
Season 4, Tobazco Bowl
  0    Roserna
  4    Darkside Cowboys
Season 4, Tobazco Bowl
  0    Bilbotho's Devils
  3    Handsome Hurricanes
Season 4, World Edge Superleague West
  0    Solari Fireballs
  2    Dwarfsenal
Season 4, Tobazco Bowl
  1    Mutant Mass
  1    Bilbotho's Devils
Season 4, Dungeonbowl Semi-Final
  3    Mootland Trumpers
  1    Naggaroth Unt.
Season 4, Friendly Game
  1    Bilbotho's Devils
  3    Top Hats
Season 4, Tobazco Bowl
  2    Darkside Cowboys
  1    Bilbotho's Devils
Season 4, Naggaroth Open Round 4
  0    UniKhornes
  1    Nurgle King
Season 4, Dungeonbowl Semi-Final
  0    Iron Maiden
  2    Handsome Hurricanes
Season 4, Naggaroth Open Round 3
  2    Nurgle King
  0    The Wicked
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League