Old Bulletins

Old bulletin board
Dec. 8th, 2018
God jul
önskar Onkel Mutant som skänker en god del av lagets kassa till välgörande ändamål, det vill säga bounties utspridda i ligan. Onkel hann sätta sprätt på en hel del innan han kastades ut från vadslagningskontoren.

På så sätt har Mutant Mass i alla fall gjort något rätt denna säsong. Frågan är hur Onkel själv ska överleva säsongen. Han är inte populär hos de få fans som återstår.
- Oscarschoen
 
 
Dec. 6th, 2018
Suck
Inte ens när Mutant Mass är fullkomligt överlägsna i en hel match lyckas de vinna. Ett ett efter en heroiskt osannolik kvittering av Bilbothos. Nu återstår en sista holmgång mot Unikhornes.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 28th, 2018
Femman kom
och laget stinker. Kaosdvärgarna förtjänade segern mot dessa usla kreatur. Enda vettiga anfallet sket sig när både Ice Ice Ogre och Green Giant samtidigt glömde bort sig. Usch vilka eländiga krakar! Hoppas att hela laget steks sakta över öppen eld.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 27th, 2018
Fjärde förlusten
och ännu ingen td! Vi visste att Mutant Mass var usla men detta underträffar alla förväntningar. Cockoos vann rättvist med två noll sedan mutanterna återigen skämt ut sig. En liten ljuspunkt ska sägas är att Onkel äntligen sparkade Filimon Putt, den värdelösa lilla goblinen, som skadades i matchen.

Ikväll är det upp till bevis i dunderjumbomötet mot De stiliga orkanerna. Onkel mutant satsar på fulspel och motorsågar inför mötet.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 19th, 2018
Vojne vojne
Platt fall igen, en tredje rak förlust i ligan och Onkel Mutant hänger löst. Roserna var bra mycket hårdare och lyckades vinna med ett noll och mutanterna är helt mållösa (i dubbel bemärkelse) i Lustria.
- Oscarschoen
 
 
Sep. 23rd, 2018
mutantmumma
Laget sken mot top hats. Två noll och mörkeralven var bäst. Frid över hans minne sedan han foulades ihjäl i slutet. Pommery Fräs däremot har pumpat upp sig på mutantmedel och närmar sig bjässarna i storlek.
- Oscarschoen
 
 
Sep. 7th, 2018
Spö
fick mutanterna av Coffin Dodgers. Mutanterna var genomusla och jätteklena. Att Pommery Fräs lyckades kingmakerdräpa Duke Grimace var matchens behållning. Bubba Bulldog dödades men fortsätter karriären i zombieskrud. Dock hämnades Pitbull Terje med att döda killern.

Publiken var nog nöjd med skådespelet. Schottenheim och mama Skullbones satt o söp ihop under matchen och gjorde mer skada än nytta. Ugroth och Lewdgrip var bleka. Bot och bättring för mutanterna.
- Oscarschoen
 
 
Sep. 5th, 2018
Tobazco
Onkel Mutant rullar sin Tobaszcocigarr och njuter. På flykt undan indrivare på väg mot det fjärran Lustria lyckades han inte bara värva en vilsen isogre och en jätteteddy, dessutom fann han själve Lewdgrip Whiparm när han gjorde sig en omväg över Slaanesh slemdjungler.

Sammantaget med några nya uslingar är truppen bred, billig och väldsam. Helt enkelt som onkel vill ha det
- Oscarschoen
 
 
June 28th, 2018
Säsongens sista match
mot Esaris vindar slutae oavgjort, ett lika. I andra halvlek borde mutanternas numerära övertag ha gett dem segern men regnet i Far Albion vräkte ner i kombination med trasiga sprinklers. Filimon Putt sprang och jagade bollen hit och dit och han blev i sin tur jagad av en tapper alvcatcher.

Salomon fick sig en sinkadus han sent glömmer och det ska vara en barmärtig coach till att förlänga kontraktet. Onkel Mutant är inte känd för sin sentimentalitet så Salomon lär ryka med GRIZZLY.
- Oscarschoen
 
 
June 14th, 2018
Far Albion
En match med regn och våld och en ovanligt kompetent journeyman i centrum. Gissa om Averheims fans blev vilda när densamme förvandlades till en chaos spawn och skadade mutanternas målgörare Butternut Nutbottom. Håll ögonen på nummer 17 i Averheim. Kapten Rüdiger föföljdes av en ettrig familiaris andra halvlek men med en burst of speed visade kaptenen ledartakter.

Filimon Putt slogs ihjäl men räddades av doktorn till publikens burop. Tittargodis för publikum var det däremot när GRIZZLY stångade ner sig och Das Ogre i gräset så illa att den dumma gamla björnen får gå tillbaka till cirkus igen.

En catcher som stod på näsan i en ovanligt stor vattenpöl visade sig tyvärr inte simkunnig och dog drunkningsdöden.

Mycket nöje, 1-1 i en match som ägdes av vardera lag i ena halvlek.
- Oscarschoen
 
 
May 4th, 2018
Värdgt uttåg
ur goblincupen. Ingen vet vad Onkel lagt i gröten denna morgon men Mutant Mass spöade Fantastic Fears med dunder och med brak. Bäst var Ugroth som äntligen var ledig för spel.

I första halvleken stormade en ulv fram med bollen och skulle bara göra mål men Ugroth stod i vägen och sågade sig själv lite i magen (fast det gjorde inte ont). Sen gjorde Hungry Hungry Bo matchens blunder och stod på näsan när han skulle knuffa bort Ugroth. Därpå gjorde GRIZZLY ner ulven och bollen föll i Ugroths händer som elegant förde den vidare till seger.

Matchen avgjordes av Hungry Bos fadäs.
- Oscarschoen
 
 
Mar. 24th, 2018
2-2
mot amazonerna satt långt inne. Råttan tog ledningen med en heroisk rusning som ställde amazonerna. Dessa kom dock igen och kvitterade. Bl a för att Grizzly sölade och att de balanserade väl på inoljade skosulor. I andra halvlek tar Pitbull Terje lyra på amazonernas boll på deras planhalva på en blitz. De rutinerade amazonerna redde ut det hela med att fälla Terje och en lyckad studs senare och amazonerna fick full kontroll på matchen. 2-1 och trollet hade bara kvar att kasta Filimon Putt som for som en pil genom luften och landade framför en förvånad amazon som inte lyckades fälla den lille gynnaren. 2-2 tack vare Filimon Green Giant.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 21st, 2018
storförlust
med 0-3 mot Kväkeby simsällskap som verkligen kunde hoppa jämfota. Mutanterna var sämst på allt, lyckades nästan kasta en goblin, nästan kasta en boll, nästan slå ner en groda och så vidare.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 10th, 2018
Mc Murty är över
Cupen är över och här summerar Onkel dagen:

- Brass Rats var riktigt ruskiga och skadade alven o orken så illa att de fick sparkas.
- Mama Skullbones var stygg.
- Alla winnings blir så små sedan de gått genom Onkels händer.
- Onkel börjar fega och har anställt en doktor. Det blir för dyrt att tappa spelare.

+ GRIZZLY åt upp en snotling.
+ Filimon Putt, goblin, glänste i andra matchen mot Pineapple pirates och blev så matchens lirare i likamatchen.
+ Salomon Sinkadus, Skaven, var bänkad inledningsvis men var en stjärna mot Solari. Matchens lirare och enda målgörare blev råttan. Tacka råttan för lagets första vinst.
+ Laget har anställt en doktor som ska hålla liv i mutanterna.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 9th, 2018
mcmurty mutants
Laddar för fullt. Onkel har bänkat råttan i första matchen o tagit in mutant drummer som förstärkning. Mutant Mass är dunderhonungen som gör laget redo att ta sig an allt motstånd.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 3rd, 2018
nere på jorden
En mycket lyckad foul av Bubba Bulldog på en mumie men sen gick det utför i öppningsmatchen. Hack enslash var fruktansvärt bra och överklagade utvisning två ggr. Han sänkte mutanterna i princip ensam. Zharrg höll inte måttet och sparkades.
- Oscarschoen
 
 
Jan. 25th, 2018
Neeej GRIZZLY är tillbaka
En helt vanlig torsdagsträning när Onkel är i färd med att lära truppen polisgreppet hörs ett avgrundsvrål och in på grusplanen stormar ingen annan än en ursinnig GRIZZLY. Han är rasande över att Onkel övergav honom och har letat runt i alla tänkbara dimensioner och divisioner efter sin forne coach. Onkel var tvungen att blidka monstret med Mutant Mass och Troll Soda för att komma undan med livhanken. Återstoden av kassan tog björnen också. Nu hoppas Onkel att den dumma gamla björnen ska omkomma i någon olycka på plan. Helst ska han åsamka motståndarna en del skada först bara.
- Oscarschoen
 
 
Jan. 25th, 2018
Onkel Mutant gnisslar tänder.
Hans plan var enkel o tydlig. En billig trupp, fyll på med secret weapons och köp bribes så var han redo för avspark. Nu är ju tyvärr inte Onkel ensam därute att tänka i de banorna. Varenda coachjäkel har dammsugit upp alla secret weapons de kan hitta. Då får Onkel tänka om. Kanske scouta en bjässe bredvid Green Giant. Kanske foula allt vad tygeln bär, kanske båda. Eller spela passningsspel med nurglekräken. Hmmm. ..
- Oscarschoen
 
 
  logo
Mutant Mass
Race:  Chaos Renegades
Coach:  Oscarschoen


go to previous page
DUNGEONBOWL LEAGUE
Tobazco Bowl
Naggaroth Open
World Edge Superleague

 
Latest bulletins:
Blue Mountain Miners
Där tog det slut...
Wasteland Volcanoes knäckte ...
Ghost Bastards
finaldags!
GB fick kämpa hårt genom en lång ...
Nurgle King
Vilken semi
Oj och oj vilket drama. Mighty ...
Ghost Bastards
Spökrösten
fick bonkers att darra så att ...
Bilbotho's Devils
Alla villiga fortsätta i säsong 6.
Atrocity Horrors
Le Grande Finale
Efter en fullständig utskåpning ...
Orclahoma Redjawz
Mot nya säsonger
Chief Snagga behåller laget ...
Handsome Hurricanes
The bittersweet end!
The season ends with ...
Wytchwood Dirty Tacklers
Redraft dags
Coach McGunthy har redan nu ...
Wasteland Volcanoes
Kalaskaos!
Den lille grodan coach Mighty ...
Latest matches:
Season 5, Blitzmania Brawl Semi-Final
  2    Wasteland Volcanoes
  1    Blue Mountain Min...
Season 5, Blitzmania Brawl Semi-Final
  2    Ghost Bastards
  1    Walkürenritt
Season 5, Friendly Game
  2    Orclahoma Redjawz
  2    Bilbotho's Devils
Season 5, Chaos Cup Semi-Final
  1    Nurgle King
  1    Mordheim Mighty B...
Season 5, Chaos Cup Semi-Final
  5    Atrocity Horrors
  1    Mootland Trumpers
Season 5, Blitzmania Brawl
  0    New Wrath Bonkerz
  3    Ghost Bastards
Season 5, Chaos Cup
  2    Atrocity Horrors
  1    Roserna
Season 5, Blitzmania Brawl
  1    Old World Robotic...
  1    New Wrath Bonkerz
Season 5, Friendly
  1    Roserna
  1    Näppelunda Atlet ...
Season 5, Chaos Cup
  3    Bilbotho's Devils
  0    Roserna
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League