Old Bulletins

Old bulletin board
Jan. 4th, 2018
Dags för final.
Rotten Eye Joe, Gurgel King, Boiling Bob och Franz Famine är taggade till max inför kvällens final. Det gäller att hålla huvudena kalla och inte bli åksjuka när råttorna väl sätter fart. Boiling Bob har oväntat blivit lagkapten och ska styra laget mot seger. Tentakler och våld är två medel för det. Matchen kan börja.
- Oscarschoen
 
 
Dec. 29th, 2017
Finaldags
Nurgle King åker orchslalom genom slutspelet efter att övertygande ha pryglat Mork &gorkerna med 2-0. Boiling Bob var glödhet denna afton och satte bägge bollarna. de gröna hade inte marginaler eller nävarna med sig och blev övermannade av Gurgel och co. Stench Bench dog i sin första match medan Franz lyckats förpesta nr tio Groztnazt som numera bär samma tröjnummer fast i Nurgles färger.
- Oscarschoen
 
 
Dec. 12th, 2017
Nurgle är King
Det gick lekande lätt för äcklen i kvarten mot Ruztbukkit som slog dem i somras. Orkerna var färre och ett par snabba sinkaduser från Max Spleenripper, Bilerot o co så var orkerna i tungt numerärt underläge. Rotten Eye Joe pinnade in ettan.

Ogbad slet o kämpade o kvitterade sånär men föll på det där målsnöret innan paus.

I andra halvlek bröt Ogbad åter igenom men denna gång fälldes storspelaren av Franz Famine varpå Rotten passar en fri Rakel Tentakel som lufsar iväg o fastslår slutresultatet.

Rakels tentakler börjar äntligen lyda och laget är fulltaligt om än fåtaligt inför nya orker i semin. Dock regnade det guld i drivor över laget efter matchen så nu viskas det rentav om en comeback i truppen för Bilerot.
- Oscarschoen
 
 
Nov. 29th, 2017
Mållöst mot vampyrer
i sista gruppespelsmatchen. Mighty bats stod för motståndet och på kvällens arena regnade pengar från himlen. Vampyrerna tog in en skulle det visa sig träffsäker trollkarl medan Nurgle King som glömde ta sina burgare åtminstone kom ihåg att plocka in Grashnak och mama skullbones med hjälp av handikappet. Den vilda besten var rasande och inledde matchen med att stånga ihjäl en thrall. Han var ett stort hot mot trälar och vampyrer matchen igenom. Nurgle King men framförallt vampyrerna gick hårt åt trälarna som blev dubbelt pryglade. Vampyrerna var mycket nära att kamma hem segern men Walter Ego var ömsom briljant, ömsom usel och lyckan log mot Nurgle King som sånär stånkade in ett segermål i slutsekunderna av matchen. Men Drew Blood gjorde åter en av många heroiska försvarsinsatser. I en sista desperat passning försökte densamme vinna matchen men bollen fångades i flykten av för kvällen storspelande Franz Famine. Nu går bägge lagen mot ett spännande slutspel.
- Oscarschoen
 
 
Nov. 16th, 2017
Seger mot Bilbali
Stabil insats från inte minst Franz låg bakom segern. Rotten Eye Joe var helt vild och hypnotiserade men var också mer än lovligt korkad. Lite hårdare nypor gav utdelning i första halvlek och med hjälp av tur och en klumpig ogre tog Nurgle King hem matchen.

Jag släpper Bilerot som många drar i efter hans strålande insatser i Nurgle King. Men fansen ska inte oroa sig, han kommer snart igen.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 22nd, 2017
Oavgjort mot Hell Pit
2-2 och de sjuka jävlarna fick verkligen sträcka på tårna för att försöka hålla jämna steg med de vindsnabba råttorna. Ett noll kom tidigt, men Stinky Rotten som fångat bollen som Harry Rotter tappade lyckades stånka in kvitteringen innan halvlek.

I andra blev samme Stinky nedslagen och bollen föll i råttassar. Dock gjorde själve Gurgel King en spurt och lade sina mjuka tentakler runt råttan. I nästa ögonblick blev han dock hånad av någon tjomme på läktaren som han givetvis räckte singer åt med alla sina tentakler varpå råttan smet iväg till 2-1. Nu krävdes det koncentration och topprestationer av Franz Famine vilket densamme levererade till slutresultatet 2-2. Laget glömde för övrigt att äta sina burgare, en skojare till wizard lurade råttorna på deras pengar och Rotten Eye Joe satt återigen skadad på läktaren. Harry Rotter blev så illa åtgången att han troligtvis får gå in som assisterande tränade istället.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 6th, 2017
bet i gräset
gjorde Nurgle King. Håglösa och oinspirerade föll laget. Lord Borak och Bilerot var professionella nog att bjuda motstånd men resten var uslinglar . I Darkside var Roxanna den stora stjärnan som rodde hem segern åt sitt lag. Detta trots förgiftad sportdryck.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 1st, 2017
Matkampen..
mellan hobernas hotpot och Nurgle burgers avgjordes till den senares fördel. Nurgle King blev så taggade av sina räliga burgare att de helt ignorerade den annars så mäktige hobkocken. Det gjorde att demonerna jobbade hela vägen in i kaklet och kunde vinna matchen med ett noll. Laget imponerade så stort att Star Insurance Guild tecknade sponsorkontrakt efter matchen. Målgörare blev Harry Rotter som givetvis blev framspelad av Rotten Eye Joe.
- Oscarschoen
 
 
Sep. 4th, 2017
Tokig match blev seger
Ett noll mot Morkerna kunde blivit två om inte Rotten Eye Joe stått på näsan i slutsekunderna av första halvlek.

Mama Scullbones valde kräset att välsigna sina demonbarn. Av rotters fann hon endast Rotten Eye värdig. Mest lyckad blev Rakel med utvuxna tentakler och svans.

Matchen bjöd på fultricks och slagsmål. Bloaters fick trilla boll för att Nurgles darriga anfall skulle funka. Men det gick. I andra halvlek var orcerna sjukt nära att kvittera men ett hjältedåd av spyflugan räddade boet. För det belönades rottern med döden av orcerna.

Efter matchen fick laget gladeligen slå sig ner i den backiga planen och äta sina underbara nurgle King burgers från emporium. Javisst stort kontrakt med kedjan som äntligen går bra.
- Oscarschoen
 
 
Aug. 31st, 2017
okej inledning
För nurgle King mot blå bergets dvärgar. Fansen slöt upp i mängder för att få se Bilerot spela för laget. De var så taggade att de fällde Grim med en välriktad sten efter avspark. En fulspark med utvisning senare sussade Grim sött i knocken. Tyvärr fick försvaret slagsida på kuppen och lyckades aldrig positionera sig i försvaret. 0-1 Frånsprungna av dvärgar......

Flint roade sig kungligt fram till utvisningen. Franz pestigorn var som förhäxad och Rotten Eye Joe skämde ut sig tidigt. Bilerot var ihop m Gurgel King de säkraste lirarna. I andra halvlek ledde de sina Bloaters och pressade ner dvärgarna. Grim gick i däck mot Bilerot och Stinky Rotten kilade raskt ifrån kortbeningarna till ett lika. Tiden och spelarna var för korta för att mer skulle hända i matchen. Ett lika i en trevlig premiär.
- Oscarschoen
 
 
July 17th, 2017
Bilerot är värvad
Laget laddar inför höstens kamp om bloodbowltrofén. Bilerots entré har gjort fansen vilda och de strömmar till laget som aldrig förr.

Missförstånd, slarv eller blödighet gjorde att Rakel Tentakel ännu är kvar i truppen. Bloatern får en ny chans att visa sig.

Vidare är Vulgo Maximus värvad för att täppa till ytterligare i den svårtuggade köttmuren av demoner.

Laget har ett kompakt och ohyggligt effektivt försvar. Att passa eller slå sig igenom är tungt. Offensivt betydligt svagare. Usla skulle en del säga. Allt kommer att hänga på Rotten Eye Joe och Franz Famine.

Laget är redo för sin andra säsong.
- Oscarschoen
 
 
July 5th, 2017
Säsongsavslutningen
blev mot Ruztbukkit Ballcrunchaz.

Än en gång mötte Nurgle King orcer. Denna gång höll divafasoner från Ogbad på att ställa till det rejält för orcerna när Nurglers stormade mot bollen. Men de gröna redde ut stormen, inte minst sedan Gurgel King tappat fattningen.

Max Spleenripper var svag, så svag att domaren tyckte synd om honom och lät honom fortsätta ännu en drive. Det förvaltade han genom att foula Dingleberry som fick bäras av plan. Rotten Eye Joe var på god väg att kvittera men föll på sina korta ben.

I andra halvlek var bägge lagen decimerade men Nurgle King var strået vassare och med en sidbytesfint kunde Franz Famine hålla emot resten av halvleken innan kvitteringen och slutsignalen ljöd.

Affischnamnen Ogbad som trots allt gjorde mål och Rotten Eye Joe som stod för en avgörande pass blev matchens lirare.

Nu väntar uppehåll för dessa snuskiga demoner innan de tar steget upp i stora ligan.
- Oscarschoen
 
 
June 14th, 2017
A walk on the darkside
Gurgel hade nya moonboots i matchen mot kobojsarna och sparkade med precision. Dion Sanders hade en ego trip som gick ut över lagspelet. Bäst hos alverna var damerna medan Rotten Eye Joe glänste med utmärkelse och två TD. Bilerot var också bra och när han slog ihjäl den lömske Harkon Sling bestämde sig coachen för att hyra honom i höst.

Men från läktarna sjöng fansen inte om bilerot utan:

".Where did he come from where did he go? Where did he come from Rotten Eye Joe!"
- Oscarschoen
 
 
May 30th, 2017
Mållöst mot morker och gorker
Nuffle cup. De skräckinjagande orkerna pucklade på nurglingarna ordentligt men hade svårt att få ut dem. Mycket dunkadunka och föga bollförmåga gav ett rättvist oavgjort resultat. Mork själv var förhäxad och kunde inte sköta sina plikter som tänkt. Det hindrade honom inte från att rädda sitt lag från 0-1 sedan hans lagkamrat snubblat ut bollen som landade farligt framför fötterna på Rotter Andersson som bara sånär lyckades göra mål. En trevlig o grötig match utan stjärnglans.
- Oscarschoen
 
 
Apr. 8th, 2017
Gurgel i glaset
Gurgel var äcklig och full. Själv skulle han snarare beskriva sig som charmigt salongsberusad. Men alla som såg honom vämjde sig. En hoper dvärgar stod runt fyllot o höll för näsan i matchen och en bit in i första halvlek lufsade Gurgel fram o kräkte ner den stackars usla minotauren som låg och vred sig i plågor en stund. Runt Gurgel föll kamraterna som käglor. Och i halvlek drack han ännu mer dvärgöl så inte nyktrade han till. I ögonvrån såg han en packad nurgler springa och trilla med bollen. Matchen förlorade Gurgel stort men roligt hade han. Tyvärr mindes han inget av det efteråt. I finalen slipper publiken se det här gänget skämma ut sig igen.
- Oscarschoen
 
 
Mar. 30th, 2017
Köket laborerar
Gurgel funderar på hur han ska röra om i den stinkande grytan. I Bugmans semifinal mot tidsbanditerna behöver köket blanda ingredienserna rätt. Ruttet kött, Max, eller lite Guffle kanske skulle smaka...

Det unkna köket jobbar på för fullt för att hitta receptet som är absolut mest svårsmält för kaosdvärgar.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 22nd, 2017
Nurgle King åker på råsop
Nurgle Kings självförtroende efter två vinster var inför matchen uppblåst. Och goblins, ja ja kul att titta på men ingen match för oss. Trodde Gurgel och co. Goblinblitz och en fanatic vevar ner halva laget och snart är demonerna nergjorda. En vilsen publikogre kom in moonade och gick medan goblins hackade och malde på. Nurgle King gjorde inget rätt någonstans och Bad Moons strålade. en gång fick Stinky Rotten röra boll innan han slogs ner, annars var laget inte i närheten av bollen en enda gång.

En liten tröst var att Rakel Tentakel, den enda spelare som skötte sig, verkar vara en stigande stjärna. Maggie Maggot är en nurgler som börjar fatta det här med boll.

Matchens höjdpunkt var när Gurgel äntligen fick bollhållaren i sitt grepp. Då stiger Slasher Bowelgrim fram och sågar sönder det vulgära monstret så det skvätter och stänker om det. Splatterfilm på bästa sändningstid. Gurgel regenererade givetvis men kommer sent glömma den otäcka ligga goblinen. Det förärar Slasher ett pris på sitt huvud.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 15th, 2017
Nurgle King investerar i ny personal.
Nurgle King behöver rekrytera. Satsar Gurgel och company på kompetenta erfarna och dugliga lirare? Eller tar de första sämsta usla demon? Två till priset av en avgjorde och praktikanterna Boiling Bob och Putrid Pan börjar snart jobba.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 14th, 2017
cupseger
Gurgel och company tog hem cupkvarten mot darkside. Bollen rullade nurgles väg och smockorna haglade över mörkeralverna som inte alls fick rätt på sitt spel. Nu får snuskdemonerna vila en vecka innan de ska ta sig an goblins.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 13th, 2017
premiärseger
Den vilda matchen mot redneckas bärgades hem av nurgle King. Harry Rotter och orken Pusha kom beväpnade till matchen och matchen blev ett knivslagsmål i början. Värst blev det för pestigorn Rex Rectum som kickades efter matchen.

Gurgel King gjorde så bra ifrån sig att han utsågs till matchens lirare två gånger efter matchen. Och Franz Famine var säkerheten själv med sina två TD. Orkerna fick inte det numerära överläge de skulle behövt och fick springa sig trötta.

Nu väntar cup för nurglingarna.
- Oscarschoen
 
 
Feb. 12th, 2017
premiären nalkas
Nurgle King gör sig redo för morgondagens premiär mot ett hårdkokt orklag från Arghlöv. Det är stenhårt motstånd och redan kvällen därpå väntar cupmatch mot kobojsarna.
- Oscarschoen
 
 
  logo
Nurgle King
Race:  Nurgle
Coach:  Oscarschoen


go to previous page
SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Ulthuan Invitational
Goblin Tribal Leeg
McMurty's Mootland Mania
Far Albion Cup

 
Latest bulletins:
Bilbotho's Devils
Unikhornes offerrit
För att fira blodmånen ...
Top Hats
Försvarslinjen raseras
Ojojoj!!! 0-2 förlust ...
Mutant Mass
mutantmumma
Laget sken mot top hats. Två ...
Top Hats
Nollan spräckt!!!
Solari Fireballs lyckades ...
The Wicked
Vidare i Cupen!
Dagens dubble möte mot Mootland ...
Coffin Dodgers
Brass Rats Bastards körde över laget
Coffin Dodgers
Säsongsrekord
41,000 på läktaren i en Enclosed ...
Dwarfsenal
dvärgfest
I ett klassiskt orch dvärg möte ...
Top Hats
5 matcher av "clean streak"
Rotten Cuckoos
Förlust mot Cowboysarna
Matchen mot Darkside ...
Latest matches:
Season 4, Tobazco Bowl
  2    Darkside Cowboys
  0    Mutant Mass
Season 4, Tobazco Bowl
  2    Bilbotho's Devils
  0    UniKhornes
Season 4, Friendly Game
  0    Top Hats
  2    Mutant Mass
Season 4, World Edge Superleague West
  0    Esari Whirlwinds
  2    Solari Fireballs
Season 4, World Edge Superleague West
  1    Solari Fireballs
  1    Top Hats
Season 4, Dungeonbowl Round 2
  2    Mootland Trumpers
  0    Lizard Blitzard
Season 4, World Edge Superleague East
  0    The Wicked
  3    Mootland Trumpers
Season 4, Naggaroth Open Round 2
  1    The Wicked
  0    Mootland Trumpers
Season 4, Friendly Game
  0    Coffin Dodgers
  3    Brass Rats Bastards
Season 4, Tobazco Bowl
  1    Coffin Dodgers
  2    UniKhornes
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League