Old Bulletins

Old bulletin board
Feb. 20th, 2018
Darkside Cowboys vs Reikland Ironbadgers
Ikväll smäller det! Det som vissa har kallat det för säsongens mest prestigefyllda match spelas och vi är beredda att hålla med. Darkside Cowboys och Ironbadgers spelar båda med liknande taktik och det ligger mycket prestige i att gå vinnande ut matchen. Förra gången lagen möttes var det två unga lag utan några profiler. Nu är verkligheten en helt annan. Vår egen lagkapten, bjässen Adolf, bygger stommen till Ironbadgers försvar och kan snabbt vända spelet med en oväntad passning. Offensivt stoltserar Ironbadgers med ligans top thrower som står på tröskeln till hall of fame, kanske kan han ta steget in redan i kvällens match. Han backas upp av inte mindre än 4 välmeriterade catchers och tillsammans står de för ett imponerande scoreboard. Vi får inte heller glömma farblast sponsorn, får Karl bara kontroll på bomberna kan dessa ta hem matchen. Enda svagheten i Ironbadgers just nu är att vår bästa blitzer är borta på grund av skada.

Darkside Cowboys har några framstående stjärnor i sitt lag men vi tror att de saknar bredden och kommer få det tufft i andra halvlek. Det gäller att se upp med Fiona Flame så vi kommer att punktmarkera henne, särskilt när hon ligger ner.

Matchen sänds live på Cabal-Vision by demand!
- Kemimutt
 
 
Feb. 7th, 2018
Säsongen är igång.
Ironbadgers började säsongen mot ett Gummi Ogres, ogrelag som nyligen tagit sig in i majorspelen i mbbl. Ogrelaget kämpade väl men var inte riktigt redo att ta sig ett lag som Ironbadgers. Ironbadgers är hetare än någonsin och alla spel satt där de skulle och inget kunde stoppa laget. Dieter tog med 5 lyckade completions ett stort steg mot att bli en legend genom att vara första throwern att nå 30 completions.

Ironbadgers har dock fortfarande problem med farblastsponsorshipet och bomberna orsakade mer skada på ironbadgers än motståndarlaget.
- Kemimutt
 
 
Jan. 24th, 2018
Försäsongen lovar en stjärnfylld säsong.
I försäsongens första träningsmatch Atrocity Horrors - Averland Iron Badgers (Season 3, Friendly Game) storspelade lagets bägge throwers. Dieter "Besserwerfer" Ironbadge imponerade med sitt spelbyggande passningsspel och noterades för inte mindre än 5 passningar. Detta tog upp Dieter "Besserwerfer" Ironbadge på förstaplats i lugans throwers med en hall of fame placering inom räckvidd. Adolf Ironbadge å andra sidan imponerade på linjen där han ensam höll stånd mot en hord av zombies. En annan som imponerade på mittfältet var blitzern Franz Ironbadge, med 3 cas varav en zombie slapp fortsätta sin odöda vandring som placerar Franz Ironbadge som säsongens top hitter och liggan top killer.

Med så många stjärnor på uppgång har laget bestämt sig för att ställa upp i säsongens major. Om det blir cup-spel är ännu ej bestämt däremot.
- Kemimutt
 
 
Nov. 14th, 2017
Ironbadges hetare än någonsin.
Vilken match. Ironbadgers mötte morbid mutants. Nya throwern Dieter Ironbadge glänste ihop 7 spp, men matchens höjdpunkt var blitzern som i näst sista rundan passade från egen planhalva ända in i td-zonen, en 13-rutors long bomb till Dieter Ironbadge som fångade och faststälde slutresultatet till 3-1. Ironbadgers har verkligen haft marginalerna på sin sida och har 3 raka segrar i uppvärmningen inför tzeentch open.
- Kemimutt
 
 
Nov. 9th, 2017
We're back!
Oron Badgers är tillbaka i ligan. Laget har äntligen blivit klar med förhandlingarna inför säsongens spel. Eftersom detcdrog ut på tiden missar laget major men kommer att ställa upp i Tzeentch Open.

Laget började mot en träningsmatch mot ett skadedrabbat Naggaroth United för att få känna lite på bollen samt skola in en ny catcher. Spelet satt där och laget vann ganska säkert med 4-2. Däremot platsade inte den nya catchern vilken han visade när han gick och dog. Tyvärr omfattas inte rookies av apotekaravtalet så läkarteamet fick inte hjälpa den stackars pojken.

Efter matchen stod sponsorerna på rad för att signa de återvändande hjältarna i Iron Badgers och ett nytt avtal kommer att offentliggöras inom kort.
- Kemimutt
 
 
May 4th, 2017
Ironbadhers klara för slutspel.
I och med alvernas sista förlust kniper Ironbadgers den sista slutspelsplatsen. Vi har redan kontaltat anticimex för tips om hur man tar hand om råttor.
- Kemimutt
 
 
Apr. 18th, 2017
Efterlysning
Coach Ironbadge vill utlysa en belöning på 20 000 till den som kan finna Uwe Ironbadge. Ogren har inte setts till sedan senaste träningsmatchen.
- Kemimutt
 
 
Mar. 28th, 2017
Slarvigt spel ledde till förlust.
Ironbadgers höll inte riktigt måttet mot Angry birds. Lite slarv ledde till några chansningar och ormögonen slog till och straffade laget som inte lyckades med någonting genom hela matchen. 0 spp men i alla fall inga skador. Laget tog sig samman mot slutet och visade att spelet finns där, men ormögonen såg även nu till att ironbadgers förblev mållösa i matchen.
- Kemimutt
 
 
Mar. 16th, 2017
Ironbadgers ångar på!
Det som på förhand såg ut att bli en säker 3-poängare för the Ironbadgers kom att utveckla sig till en rysare. Mordheim mighty bats som har ett allt annat än imponerande säsongsresultat började starkt och pressade Ironbadgers som till sist med hjälp av en alv-lik kontring lyckades göra 1-0. Dock kom 1-1 inte långt efter och matchen stog och vägde fram och tillbaka. När en vampyr slutligen misslyckades att ducka iväg från en catcher så lyckades the Ironbadgers säkra slutresultatet 2-1. Vampyrlaget pressade för fullt för en kvittering vilket höll på att resultera in ytterligare ett mål för människolaget men det ville sig inte riktigt. (Med reservation för att Coach Martin inte minns alla händelsers ordning).

Den nyanställde Ogren Uwe blev matchens lirare och lärde sig nya färdigheter redan i sin första match. Inget tycks kunna stoppa laget från Reikland som halvägs genom säsongen är obesegrade och leder sin grupp. Laget har dessutom gjort flest TD i hela ligan (Dark Elfs ligger dock ett par matcher efter och kan mycket väl slå Ironbadgers på den fronten.
- Kemimutt
 
 
Mar. 8th, 2017
Andra segern i en match som hade allt!
The Ironbadgers tog emot Athel Loren Athletics och det hela började lite trevande. En misslyckad catch från en Ironbadger ledde till att alverna kunde kontra och ta ledningen med 0-1. Sedan tog matchen spinn. Ironbadgers gjorde allt rätt i nästa anfall och satte med lätthet 1-1. Ironbadgers tog alverna på sängen och blitzade fram direkt på kickoffen, men alverna lyckades reda upp sitationen men i slutminuterna höll Ironbadgers bollen och den enda som var i närheten var rookie wardancern. Den sistnämnde lyckades trots att han var utnumrerad knuffa omkull bollbäraren och precis go-for-ita in och säkerställa 1-2 till alverna i slutet av första halvlek.

I andra halvlek började det hela med att en grupp fans stormade planen och pucklade på flertalet spelare på planen, främst alver. Samtidigt så blitzade en särskilt hetlevrad Ironbadgerspelare även denna gången, dock utan att några av hans lagkamrater var med på noterna. Han lyckades dock stressa alverna såpass att det blev en liten lucka i försvaret. Ironbadgers fick in en blitzer som knockade ner catchern med bollen, bollen trillade dock olyckligt och hamnade i en svår possition. Då steg #7, Richard, fram och körde dubbla dodges genom 1tz, plockade upp och kastade en long pass ur 1 tz till en catcher som kunde springa in 2-2 till publikens jubel!. Upploppsstämning rådde på läktaren och matchen fick pausas för spelarnas säkerhet och när den kunde återupptas verkade klockan ha ställts tillbaka en turn! Alverna var nu så uttröttade att det blev stora luckor som Ironbadgers utnyttjade till att sno åt sig bollen och säkerställa slutresultatet till 3-2. När alverna nu ställde upp sig för att kontra så bestämde sig arrangörerna för att ställa fram klockan igen, och tiden blev för knapp för alverna att kunna prestera.

Arrangörerna var så imponerade av the Ironbadgers att de helt sonika bestämde sig för att addera Athel Loren Athletics gage till the Ironbadgers´s för deras enastående prestation. 100 000 guld som kommer att gå direkt till att övertala en Ogre att ansluta sig till laget.
- Kemimutt
 
 
Mar. 1st, 2017
Första vinsten kom mot Darkside Cowboys
Det var en match där allting satt som det skulle. Redan i första rundan lyckades laget eliminera motståndarlagets största hot. Witchelfen hade brottat ner en catcher när en av lagets spelare hoppade på henne så att han slocknade och fick bäras av plan. Efter det tog det en sväng mot en riktigt ful match med totalt 3 eller 4 utvisningar, det råder viss diskussion om hur många det var men i slutändan blev bögge coacherna förpassade till läktaren. Där råkade de böggecoacherna i luven på varandra igen och ett litet upplopp bröt ut utanför plan. Efter ett litet tag kunde dock matchen fortsätta. The ironbadgers hade nu numerärt övertag vilket passar det snabba människolaget väl. Passningarna satt där de skulle och laget kunde säkra sin första seger i chaos cupen.
- Kemimutt
 
 
  logo
Averland Iron Badgers
Race:  Human
Coach:  Kemimutt


go to previous page
SPIKE MAGAZINE TOURNAMENT
Ulthuan Invitational
Goblin Tribal Leeg
McMurty's Mootland Mania
Far Albion Cup

 
Latest bulletins:
Coffin Dodgers
Semi-Final spikad
Efter en fin avslutning ...
Mutant Mass
Så där
Nu kanske Onkel Mutant får fortsätta ...
Darkside Cowboys
serie avslut
börjar boll mot orcherna och ...
Handsome Hurricanes
Hat-trick!
There is a new star in town. Pherdinand ...
Bilbotho's Devils
Allt var laddat för en rafflande match. ...
Mutant Mass
God jul
önskar Onkel Mutant som skänker en ...
Dwarfsenal
Maskinen fungerar
Laget har fått upp ångan ...
Mutant Mass
Suck
Inte ens när Mutant Mass är fullkomligt ...
Bilbotho's Devils
Svår start men 1 poäng.
Bilbotos Devils fick ...
Naggaroth United
Bastian Blaze spårlöst försvunnen...
Latest matches:
Season 4, Tobazco Bowl
  4    Coffin Dodgers
  0    Roserna
Season 4, World Edge Superleague East
  1    Iron Maiden
  0    Mootland Trumpers
Season 4, Tobazco Bowl
  1    UniKhornes
  2    Mutant Mass
Season 4, Tobazco Bowl
  0    Roserna
  4    Darkside Cowboys
Season 4, Tobazco Bowl
  0    Bilbotho's Devils
  3    Handsome Hurricanes
Season 4, World Edge Superleague West
  0    Solari Fireballs
  2    Dwarfsenal
Season 4, Tobazco Bowl
  1    Mutant Mass
  1    Bilbotho's Devils
Season 4, Dungeonbowl Semi-Final
  3    Mootland Trumpers
  1    Naggaroth Unt.
Season 4, Friendly Game
  1    Bilbotho's Devils
  3    Top Hats
Season 4, Tobazco Bowl
  2    Darkside Cowboys
  1    Bilbotho's Devils
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League