Averland Avalanches

Race:  Human
Coach:  Kemimutt
Description

 
Averland Avalanches team badge
Bulletin board from the coach
Apr. 14th, 2021
Massakern vid Averfield
Tatooin United var motståndet i vad som kom att sluta som en veritabel massaker. Hur kunde detta då ske? Allt började i första rundan...

Avalanches började boll och avancerade mot haflingsen och när tatooin ska svara så visar det sig att ett av träden redan hade vuxit fast, detta trots att han lockades med all mat som mästerkocken hade lagat ihop till första halvlek. Efter detta var haflingsen utan ett träd, utan motiverande mat och inte minst utan hopp. Snart följde en lång och smärtsam drive där människorna enkelt kunde dominera matchen och ta ledningen med 1-0 med lagom stor del av halvleken kvar. Lagom stor, visade det sig, för att människorna skulle kunna bryta och göra ytterligare ett mål innan paus.

I andra halvlek var kocken lika medioker och hade endast skrapat ihop lite rester, kanske var det obetänksamt att förlita sig på kocken och inte ha med sig lite mat hemmifrån? Med få spelare på plan och ont om mat gick det inte att motivera haflingsen till stordåd och det var med nöd och näppe som matchen inte slutade med större siffror än 3-0.
- Kemimutt
 
 
Apr. 6th, 2021
Averland Avalanches shockstartartar.
Averland Avalanches vs Nagaroth United

Det var två slimmade lag om vardera 11 spelare som möttes i en sen premiärmatch. Fansen var taggade och 16000 hade slutit upp och stämningen var på topp.

Matchen började jämt och skadorna drabbade bägge lagen likvärt och spelet böljade fram och tillbaka. Snart visade det sig att alverna hade överskattat sin passningaförmåga och de tappade kontrollen av bollen någon gång för mycket. Människorna i AA vars snbba att utnyttja detta och kunde gå till halvleksvila med att ha brutit alverna drive. Med en trygg 1-0 ledning och bollfördel tog det inte lång tid innan det stog 2-0 och skadebåset hos alverna började fyllas upp. Även om alverna kämpade tappert kunde de inte prestera mer och människorna kunde åter igen bryta och avsluta med 3-0.
- Kemimutt
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
Season Zero
Trophies won:
noneLatest bulletins:
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League