Danish Dynamite

Race:  Bretonnian
Coach:  Bigfred
Description
Långt borta i Danernas land satt kung Knut den Store och sucktade efter att även han skulle få höja den största och mest värdefulla mjödbägaren (Bloodwieserkoppen). Sagt och gjort samlade han ihop sina fyra närmsta riddare: Mads, Kim, Viggo och Klaus. Gav dem i uppdrag att "Rida ned alla som står i vägen för er på väg mot den där bägaren!" och så var anmälan gjord. Koppen ska bärgas och Knut ska äntligen kunna dricka sig otörstig i ett svep!

 
Danish Dynamite team badge
Bulletin board from the coach
Sep. 6th, 2019
Arboreal Sanctuary Competition
Minor league here we come!

Förra säsongens succé, Danish Dynamite, är redo för alvspel och fulspel under hösten. Det är ett gäng fixstjärnor med bara sig själva i tankarna som ställer upp. Och de hade höjt sina löneanspråk avsevärt. Styrelsen för klubben fick gräva djupt i skattkistan för att ha råd att behålla guldgänget från MMMM men det får det vara värt. Kosta vad det kosta vill (till exempel laganda...).

Motståndet ser ju inte så övertygande ut. Lite vikingar, några vilsna kaoskrigare, färskingar i form av människor och vampyrer. Det här lär gå helt enligt planerna!
- Bigfred
 
 
Sep. 6th, 2019
McMurty's Mootland Mania! version 2!
Hurra Hurra Hurra! Alla i Danernas huvudstad Köddhavnen firade sina hjältar: Danish Dynamite, som exploderade i finalen mot alverna. Visst hade alverna en chans men Clemmensen plogade ner motståndet med sina vassa armbågar och knektarna var stabila som få. En målrik match som slutade 3 - 2 efter övertid där Chili Klaus visade var skåpet skulle stå i en enmansshow av hög kaliber.

Nu är en lång sommar i Köddbyen över med tuborc o pölse i överflöd. Knektarna har höjt sina löner avsevärt och dragit på sig divalater. Lagandan kunder absolut varit bättre. Men med ett sånt gäng stjärnor - vad kan gå fel i höstens Arboreal Sanctuary Competition (Minor)? Elva Zlatan i samma lag kan väl aldrig gå fel. Eller?

http://malmo.bloodbowlleague.com/default...
- Bigfred
 
 
Feb. 11th, 2018 - old news
McMurtys Mootland Mania!
Våra favoritdanskar begav sig till Mootland. Åt pölse och drack öl i mängder. I början såg det riktigt bra ut. De mötte ett gäng ogres i Pinapple Pirates där de knuffade runt snotlings och stångades med de stora. Bäst var bonden Clemmensen som heroiskt ensam slog ner bjässarna. Vinsten kändes betryggande säker trots de slogs med sidenhandskarna på.
Andra matchen seedades danskarna mot ligans hårdaste lag, de fruktade Brass Rat Bastards med Emsee Hammertail i spetsen. Lyckosamt föll han på egen block och blev raskt knockad av en välplacerad bondespark. Storråttan kom tillbaka först i andra halvlek då dynamiterna redan ledde med två mål. Dessvärre strök Kim Bodnia med. Trots läkaren försökte rädda honom.
Sista matchen fick nya riddaren Lars Ulrich "the little drummer boy " pröva sina vingar. En halvt godkänd insats mot ett gäng stenhårda Ogres (igen), där danskarna hade stora problem att få ut snottarna (igen) och Mad Mash Marshers kunde utan större problem plocka bollar i tacklezones och dessutom få med sig alla kamrater (stora som små). Bollen slogs loss flera gånger men det ville sig bara inte. Laget föll ihop som ett korthus. Något som känns igen från förra säsongen.

I övrigt en trevlig turnering som kostade en riddare livet men Clemmensen till en stenhård blocker.
- Bigfred
 
 
Oct. 8th, 2017 - old news
Kräftgång för di røde.
Efter en storslagen och kanske en smula tusan vinst mot råttorna i öppningsmatchen har det varit uppförsbacke. Hemska dvärgar massakrerade mycket orättvist knuts modiga män. Så mot bilbalis människor var det bara åtta ordinarie som mönstrade på. In med en extra yeoman plus två bönder så blev vi iaf elva. Det räckte med nöd o näppe till en likamatch där vi åter igen åkte på massor av stryk. Skillnaden här var väl att vi också delade ut lite.
Match fyra mot starka orker där vi tidigt tappade bort oss genom övermod på att man kan dodga med reroll. Det borde vi fattat. 0-0 i egen halvlek men trots att ugroth sågen blev knockad och vi gjorde en cas låg under i mannskap. 9 stolta danskar försökte stå emot orkmangel. Det såg lovande ut när vi brottar ner bollbärande superork som rundan efter misslyckas med att plocka upp bollen. Tyvärr funkar åter igen inte dodgar och med sex man på plan mot 10 orker är det motigt. I slutet var det enbart tre bönder och en yeoman kvar på plan och hoppet om att hindra ett mål obefintligt. 0-1 i slutresultat. Rättvist med tanke på hur många danskar som var kvar på plan. En tröst är iaf att pengarna strömmar in. Till nästa match kanske vi har råd att ha en tolfte spelare!
- Bigfred
 
 
 
Tournaments played:
Season 2, Season 3, Season 5
Playing in:
Season 6
Trophies won:
McMurty´s Moot Mania: Season 5

  

Notes
McMurty's Mootland Mania Trophy
The winning team gets an improved catering that inspires them to new levels of enthusiasm. At the start of each half, roll a D6. On a result of 5 or a 6, the team gains a reroll, in each game untill end of season 6.

Stadium Funds: 250,000 gps
go to previous page
Warpstone Open
Blitzmania Brawl
McMurty's Mootland Mania

 
Latest bulletins:
Little Big Horrors
Hurra för coachen!
Äntligen fick laget sin ...
Bilbotho's Devils
There is a new king in the league
Jotunheim Ravens
Halvnakna män mot män i rustning
Gummi Ogres
Snack Time!
i vänskapsmatchen mot Little ...
Atrocity Horrors
Orcidas Challenge Cup
Det såg riktigt laddat ...
Latest matches:
Season 6, Arboreal Sanctuary
  1    Altendorf Admirals
  2    Batshof Blood Suc...
Season 6, Blood Bowl Championship
  2    Little Big Horrors
  1    Walkürenritt
Season 6, Blood Bowl Championship
  0    Bilbotho's Devils
  1    Roserna
Season 6, Orcidas Challenge Cup Round 2
  1    Mootland Trumpers
  2    Walkürenritt
Season 6, Arboreal Sanctuary
  3    Danish Dynamite
  1    Jotunheim Ravens
Season 6, Blood Bowl Championship
  0    Gummi Ogres
  1    Roserna
Season 6, Orcidas Challenge Cup 1
  1    Darkside Cowboys
  2    Atrocity Horrors
Season 6, Friendly Game
  0    Little Big Horrors
  1    Gummi Ogres
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League