Mordheim Mighty Bats

Race:  Vampire
Coach:  TMS
Description
Huvudcoach: Helena

Mordheim Mighty Bats är stadsfullmäktiges senaste plan för att få bukt med den vampyrrelaterade gängkriminaliteten i staden. De har vänt sig till den uråldriga Helena som med stadsstyrelsens finansiering i ryggen gått med på att vända de unga odågorna från vandalism till lönsamma karriärer inom Blood Bowl.

Laget ger sig nu in i sin andra säsong med viss självsäkerhet.

 
Mordheim Mighty Bats team badge
Bulletin board from the coach
July 27th, 2017
Inför Säsong 2
Med en skakig första säsong bakom sig ser Mighty Bats nu framåt mot det som komma skall. Laget har genomgått sin downtime och spelarna gör sig redo för den kommande Doom Bowl där en av dem ska föräras med bärandet av en motorsåg. Efter turneringen väntar både Blood Bowl Championship och Orcidas Cup - om något är kvar efter Doom Bowl, det vill säga!
- TMS
 
 
June 8th, 2017 - old news
Efter Nuffle Cup
Efter den knappa förlusten mot de tunga Mork and gorks allstars tar Nuffle Cup slut för Mighty Bats, som äntligen verkar ha kommit igång med ett par vinster. Lagets goda insats ger nytt hopp för den kommande säsongen, men först blir det sannolikt ett par till träningsmatcher, närmast mot de finurliga halvlingarna i Trumpers.
- TMS
 
 
May 24th, 2017 - old news
Frammarsch!
Matchen mot Broozer Brothers slutade förvånansvärt bra och Mighty Bats ligger bra till för att kämpa om vinsten i Nuffle Cup. Nu återstår dock en väntat hårdare match mot Mork and gorks allstars där mycket kan komma att hända. Hjälptränaren Vanhel Palot har hyrts in för att ge en hand i denna nödens timme.
- TMS
 
 
May 21st, 2017 - old news
På uppgång!
Matchen mot Naggaroth United gick över alla förväntningar med en seger, samt ett övertygande hopp upp i poäng inom Nuffle Cup. Vad det än var som coach hade i åtanke med den nya strategin för laget verkar fungera!

Nästa match är mot det färska laget Broozer Brothers som trots sina uppenbara svagheter ändå inger en viss fruktan. Vampyrer mot Ogres kommer vara en karusell av opålitlighet, så må Nuffle vara med oss!
- TMS
 
 
 
Tournaments played:
Season 1
Playing in:
Season 2
Trophies won:
none
go to previous page
CHAOS CUP
Bugmans 'Blitzmania' Brawl
Naggatoth Open

 
Latest bulletins:
Wunderworld
Doom Bowl
blev ödesmättad... Wunderworld ...
Green Gore Grinders
Doom bowl!
That was not we expected! Grinders ...
Latest matches:
Season 2, Doom Bowl Final
  2    Dragons Den
  1    Boners
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League