Mordheim Mighty Bats

Race:  Vampire
Coach:  TMS
Description
Huvudcoach: Helena

När Mighty Bats går in för sin femte säsong så har laget gått från att vara ett experiment för att sysselsätta gatukriminella vampyrer till en anrik klubb, en ledstjärna som nu inspirerar andra unga förmågor. Fansen är trogna och ser fram emot dagen då Bats spelar i final - något som kommer närmare och närmare för varje säsong de spelat.

 
Mordheim Mighty Bats team badge
Bulletin board from the coach
Feb. 15th, 2019 - old news
We are back!
Efter en till synes förnedrande förlust i försäsongen mot nykomlingarna Wytchwood Dirty Tacklers tog Mighty Bats ut sin hämnd mot grodorna i gårkvällens Chaos Cup-match. Ledningen avslöjar nu coachens briljanta plan att ligga lågt under "vänskapsmatchen" och kartlägga det slemmiga motståndet för att sedan slå till i den långt viktigare turneringsmatchen, med tydligt resultat.

En tragedi var det när nyrektryten Batrick Biteman slukades av en eldboll och inte gick att rädda, men i gengäld så steg Chad O. Blade upp och visar nu sin sanna potential.
Tillsammans med Walter Ego blir de en dynamic duo som ska leda Mighty Bats till slutspel och vidare.

We are back!
- TMS
 
 
Sep. 12th, 2018 - old news
Lågsäsong
Ledningen låter meddela att Mighty Bats kommer ligga lågt under höstsäsongen, men lovar att de återkommer igen framåt våren. Vi dementerar alla rykten om att detta görs för att "vänta ut" de andra högrankade lagens spelares livslängd, även om det givetvis är så att vi döda alltid vinner med tiden på vår sida.

Vi tar även adjö av två av lagets mest betydande spelare sedan starten: lagkapten Lance "TheDance" Vance och stjärnblitzern Drew Blood. Deras ersättare blir den pålitlige Johnny GlitterWants to retire som nu tar på sig manteln som lagkapten till nästa säsong och nykomlingen May Mandkill som vi hoppas kan formas till ett riktigt odjur.

Till alla våra fans: natten är ännu ung!
- TMS
 
 
Mar. 15th, 2018 - old news
Delikatessen
Rabatt på mästerkocken gav omedelbart utdeltning - både i matchen mot Khemira (fråga oss inte hur det fungerade, kocken avslöjar inget) och mot Da Ruffnekk Rekkas gjorde matosen susen. Ikväll väntar mötet med Solari Fireballs och det pekar tyvärr mot att kassakistan kommer vara för tunn för att hyra in kocken en tredje gång i rad, men man vet aldrig hur generösa Spike! kommer att vara...
- TMS
 
 
Feb. 11th, 2018 - old news
Big Moot Masters!
Mighty Bats står som segrare efter fyra matcher av det nyskapande spelsättet Blood Bowl Sevens - ett format som uppenbarligen passar vampyrer bra.

Med moroten på resumén kan vi nu hyra in mästerkockar till ett lägre pris. Det är inget som intresserar oss själva men kan nog hjälpa till att distrahera motståndet, fast det kommer bli en dyr historia...
- TMS
 
 
 
Tournaments played:
Season 1, Season 2, Season 3, Season 5
Playing in:
Season 6
Trophies won:
McMurty´s Moot Mania: Season 3

  

Notes
"The Bat Cave Mordheim Memorial Arena"
Home Stadium: Ownership  
Attribute: Broadcast Studio
Weather Table: Standard

go to previous page
Warpstone Open
Blitzmania Brawl
McMurty's Mootland Mania

 
Latest bulletins:
Atrocity Horrors
Le Grande Finale
"Ärkerivalen" Darkside Cowboys ...
Bilbotho's Devils
Över för den här gången
Bilbothos äventyr ...
Latest matches:
Season 6, Blood Bowl Championship Semi-Final
  2    Roserna
  0    Walkürenritt
Season 6, Arboreal Sanctuary Final
  3    Humulus Hop
  1    Danish Dynamite
Season 6, Blood Bowl Championship Semi-Final
  0    Darkside Cowboys
  1    Atrocity Horrors
Season 6, Blood Bowl Championship Quarter-Final
  2    Walkürenritt
  1    Bilbotho's Devils
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League