Mordheim Mighty Bats

Race:  Vampire
Coach:  TMS
Description
Huvudcoach: Helena

Mordheim Mighty Bats är stadsfullmäktiges senaste plan för att få bukt med den vampyrrelaterade gängkriminaliteten i staden. De har vänt sig till den uråldriga Helena som med stadsstyrelsens finansiering i ryggen gått med på att vända de unga odågorna från vandalism till lönsamma karriärer inom Blood Bowl.

 
Mordheim Mighty Bats team badge
Bulletin board from the coach
June 8th, 2017
Efter Nuffle Cup
Efter den knappa förlusten mot de tunga Mork and gorks allstars tar Nuffle Cup slut för Mighty Bats, som äntligen verkar ha kommit igång med ett par vinster. Lagets goda insats ger nytt hopp för den kommande säsongen, men först blir det sannolikt ett par till träningsmatcher, närmast mot de finurliga halvlingarna i Trumpers.
- TMS
 
 
May 24th, 2017
Frammarsch!
Matchen mot Broozer Brothers slutade förvånansvärt bra och Mighty Bats ligger bra till för att kämpa om vinsten i Nuffle Cup. Nu återstår dock en väntat hårdare match mot Mork and gorks allstars där mycket kan komma att hända. Hjälptränaren Vanhel Palot har hyrts in för att ge en hand i denna nödens timme.
- TMS
 
 
May 21st, 2017
På uppgång!
Matchen mot Naggaroth United gick över alla förväntningar med en seger, samt ett övertygande hopp upp i poäng inom Nuffle Cup. Vad det än var som coach hade i åtanke med den nya strategin för laget verkar fungera!

Nästa match är mot det färska laget Broozer Brothers som trots sina uppenbara svagheter ändå inger en viss fruktan. Vampyrer mot Ogres kommer vara en karusell av opålitlighet, så må Nuffle vara med oss!
- TMS
 
 
May 10th, 2017
En första vinst
Mighty Bats fann till sist sin första vinst i vänskapsmatchen mot Da Ruztbukkit Ballcrunchaz. Det är synd att det inte kunde inträffa under ligaspelet men oavsett det är det en viktig händelse värd att fira. Coachen har en ny strategi som ännu inte avslöjas för omvärlden, och med en vinst i bagaget verkar det bra.

Laget ställer nu upp i den hastigt tillkomna Nuffle Cup och ska först möta de luriga svartalverna i Naggaroth United.
- TMS
 
 
 
Tournaments played:
none
Playing in:
Season 1
Trophies won:
none
go to previous page
CHAOS CUP
Bugmans 'Blitzmania' Brawl
Naggatoth Open

 
Latest bulletins:
Wunderworld
Hurra
för råttorna och trollen. 1-0 mot ...
Wunderworld
succépremiär
Fusk och fulspel gick hem ...
Naggaroth United
Purple Blackhearts is no more!
Latest matches:
Season 1, Nuffle Cup
  1    Wunderworld
  0    RNG KaOtiCs
Season 1, [Friendly]
  0    Naggaroth Unt.
  2    Wunderworld
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League