Nurgle King

Race:  Nurgle
Coach:  Oscarschoen
Description
Ur kökets unkna karotter kryper vidriga demoner med sjukliga färger o former. Snuskigast av alla är Gurgel King, kocken och själva hjärtat i verksamheten.

Laget tar sitt namn efter snabbmatskedjan med samma namn och personal/ingredienser byts mellan lag och kök utan att någon förstår hur.

Restaurangen har haft svårt att hitta ut till kunderna och ännu så länge är det laget som täcker upp kostnaderna för restaurangen och inte tvärt om. Men med Bilerot värvad kommer många nya fans som kan hitta vidare till läckerbitarna på Nurgle King.

 
Nurgle King team badge
Bulletin board from the coach
July 17th, 2017
Bilerot är värvad
Laget laddar inför höstens kamp om bloodbowltrofén. Bilerots entré har gjort fansen vilda och de strömmar till laget som aldrig förr.

Missförstånd, slarv eller blödighet gjorde att Rakel Tentakel ännu är kvar i truppen. Bloatern får en ny chans att visa sig.

Vidare är Vulgo Maximus värvad för att täppa till ytterligare i den svårtuggade köttmuren av demoner.

Laget har ett kompakt och ohyggligt effektivt försvar. Att passa eller slå sig igenom är tungt. Offensivt betydligt svagare. Usla skulle en del säga. Allt kommer att hänga på Rotten Eye Joe och Franz Famine.

Laget är redo för sin andra säsong.
- Oscarschoen
 
 
July 5th, 2017
Säsongsavslutningen
blev mot Ruztbukkit Ballcrunchaz.

Än en gång mötte Nurgle King orcer. Denna gång höll divafasoner från Ogbad på att ställa till det rejält för orcerna när Nurglers stormade mot bollen. Men de gröna redde ut stormen, inte minst sedan Gurgel King tappat fattningen.

Max Spleenripper var svag, så svag att domaren tyckte synd om honom och lät honom fortsätta ännu en drive. Det förvaltade han genom att foula Dingleberry som fick bäras av plan. Rotten Eye Joe var på god väg att kvittera men föll på sina korta ben.

I andra halvlek var bägge lagen decimerade men Nurgle King var strået vassare och med en sidbytesfint kunde Franz Famine hålla emot resten av halvleken innan kvitteringen och slutsignalen ljöd.

Affischnamnen Ogbad som trots allt gjorde mål och Rotten Eye Joe som stod för en avgörande pass blev matchens lirare.

Nu väntar uppehåll för dessa snuskiga demoner innan de tar steget upp i stora ligan.
- Oscarschoen
 
 
June 14th, 2017 - old news
A walk on the darkside
Gurgel hade nya moonboots i matchen mot kobojsarna och sparkade med precision. Dion Sanders hade en ego trip som gick ut över lagspelet. Bäst hos alverna var damerna medan Rotten Eye Joe glänste med utmärkelse och två TD. Bilerot var också bra och när han slog ihjäl den lömske Harkon Sling bestämde sig coachen för att hyra honom i höst.

Men från läktarna sjöng fansen inte om bilerot utan:

".Where did he come from where did he go? Where did he come from Rotten Eye Joe!"
- Oscarschoen
 
 
May 30th, 2017 - old news
Mållöst mot morker och gorker
Nuffle cup. De skräckinjagande orkerna pucklade på nurglingarna ordentligt men hade svårt att få ut dem. Mycket dunkadunka och föga bollförmåga gav ett rättvist oavgjort resultat. Mork själv var förhäxad och kunde inte sköta sina plikter som tänkt. Det hindrade honom inte från att rädda sitt lag från 0-1 sedan hans lagkamrat snubblat ut bollen som landade farligt framför fötterna på Rotter Andersson som bara sånär lyckades göra mål. En trevlig o grötig match utan stjärnglans.
- Oscarschoen
 
 
 
Tournaments played:
Season 1
Playing in:
Season 2
Trophies won:
none
go to previous page
CHAOS CUP
Bugmans 'Blitzmania' Brawl
Naggatoth Open

 
Latest bulletins:
Wunderworld
Doom Bowl
blev ödesmättad... Wunderworld ...
Green Gore Grinders
Doom bowl!
That was not we expected! Grinders ...
Latest matches:
Season 2, Doom Bowl Final
  2    Dragons Den
  1    Boners
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League