Nurgle King

Race:  Nurgle
Coach:  Oscarschoen
Description
Ur kökets unkna karotter kryper vidriga demoner med sjukliga färger o former. Snuskigast av alla är Gurgel King, kocken och själva hjärtat i verksamheten.

Laget tar sitt namn efter snabbmatskedjan med samma namn och personal/ingredienser byts mellan lag och kök utan att någon förstår hur.

Restaurangen har haft svårt att hitta ut till kunderna och ännu så länge är det laget som täcker upp kostnaderna för restaurangen och inte tvärt om. Men med Bilerot värvad kommer många nya fans som kan hitta vidare till läckerbitarna på Nurgle King.

 
Nurgle King team badge
Bulletin board from the coach
Dec. 12th, 2017
Nurgle är King
Det gick lekande lätt för äcklen i kvarten mot Ruztbukkit som slog dem i somras. Orkerna var färre och ett par snabba sinkaduser från Max Spleenripper, Bilerot o co så var orkerna i tungt numerärt underläge. Rotten Eye Joe pinnade in ettan.

Ogbad slet o kämpade o kvitterade sånär men föll på det där målsnöret innan paus.

I andra halvlek bröt Ogbad åter igenom men denna gång fälldes storspelaren av Franz Famine varpå Rotten passar en fri Rakel Tentakel som lufsar iväg o fastslår slutresultatet.

Rakels tentakler börjar äntligen lyda och laget är fulltaligt om än fåtaligt inför nya orker i semin. Dock regnade det guld i drivor över laget efter matchen så nu viskas det rentav om en comeback i truppen för Bilerot.
- Oscarschoen
 
 
Nov. 29th, 2017
Mållöst mot vampyrer
i sista gruppespelsmatchen. Mighty bats stod för motståndet och på kvällens arena regnade pengar från himlen. Vampyrerna tog in en skulle det visa sig träffsäker trollkarl medan Nurgle King som glömde ta sina burgare åtminstone kom ihåg att plocka in Grashnak och mama skullbones med hjälp av handikappet. Den vilda besten var rasande och inledde matchen med att stånga ihjäl en thrall. Han var ett stort hot mot trälar och vampyrer matchen igenom. Nurgle King men framförallt vampyrerna gick hårt åt trälarna som blev dubbelt pryglade. Vampyrerna var mycket nära att kamma hem segern men Walter Ego var ömsom briljant, ömsom usel och lyckan log mot Nurgle King som sånär stånkade in ett segermål i slutsekunderna av matchen. Men Drew Blood gjorde åter en av många heroiska försvarsinsatser. I en sista desperat passning försökte densamme vinna matchen men bollen fångades i flykten av för kvällen storspelande Franz Famine. Nu går bägge lagen mot ett spännande slutspel.
- Oscarschoen
 
 
Nov. 16th, 2017
Seger mot Bilbali
Stabil insats från inte minst Franz låg bakom segern. Rotten Eye Joe var helt vild och hypnotiserade men var också mer än lovligt korkad. Lite hårdare nypor gav utdelning i första halvlek och med hjälp av tur och en klumpig ogre tog Nurgle King hem matchen.

Jag släpper Bilerot som många drar i efter hans strålande insatser i Nurgle King. Men fansen ska inte oroa sig, han kommer snart igen.
- Oscarschoen
 
 
Oct. 22nd, 2017 - old news
Oavgjort mot Hell Pit
2-2 och de sjuka jävlarna fick verkligen sträcka på tårna för att försöka hålla jämna steg med de vindsnabba råttorna. Ett noll kom tidigt, men Stinky Rotten som fångat bollen som Harry Rotter tappade lyckades stånka in kvitteringen innan halvlek.

I andra blev samme Stinky nedslagen och bollen föll i råttassar. Dock gjorde själve Gurgel King en spurt och lade sina mjuka tentakler runt råttan. I nästa ögonblick blev han dock hånad av någon tjomme på läktaren som han givetvis räckte singer åt med alla sina tentakler varpå råttan smet iväg till 2-1. Nu krävdes det koncentration och topprestationer av Franz Famine vilket densamme levererade till slutresultatet 2-2. Laget glömde för övrigt att äta sina burgare, en skojare till wizard lurade råttorna på deras pengar och Rotten Eye Joe satt återigen skadad på läktaren. Harry Rotter blev så illa åtgången att han troligtvis får gå in som assisterande tränade istället.
- Oscarschoen
 
 
 
Tournaments played:
Season 1
Playing in:
Season 2
Trophies won:
none

Notes
"Rottenhill"
Home Stadium (Residents)
#Sloping Pitch
#Standard Weather Table

Major Sponsorship:
Nurgle King Burger Emporium

Ongoing Sponsorship: 2

go to previous page
CHAOS CUP
Bugmans 'Blitzmania' Brawl
Naggatoth Open

 
Latest bulletins:
Wunderworld
Wunderworld lämnar
Glory bowl med den äran. ...
Mordheim Mighty Bats
Ute men inte nere!
Efter en fartfylld kvartsfinal ...
Nurgle King
Nurgle är King
Det gick lekande lätt för ...
Rabid Rat Kings
Done for the season
Out of town... See ya ...
Gummi Ogres
Vinst i Tzeentch Open!
Gummi Ogres hade sin ...
Coffin Dodgers
Endgame is near...
Laget gjorde upp med Reikland ...
Gummi Ogres
Tzeentch Open
Gummi Ogres har anslutit sig ...
Gummi Ogres
Ogre Ogre Ogre!
En tuff start för rookie ...
Mordheim Mighty Bats
Tack, Wilhelm.
Mighty Bats tar farväl av ...
The Black Grail
Graalen rider igen!
Två duster mot Gummi ...
Latest matches:
Season 2, Glory Bowl Semi-Final
  1    Boners
  0    Wunderworld
Season 2, Tzeentch Open
  0    Rottenham Stubs
  2    Scrapyard Snot-ea...
Season 2, Blood Bowl Quarter-Final
  2    Dragons Den
  1    Mordheim Mighty B...
Season 2, Blood Bowl Quarter-Final
  0    Da Ruztbukkit Bal...
  2    Nurgle King
Season 2, Blood Bowl Quarter-Final
  2    Trumpers
  3    Hell Pit Stealers
Season 2, Tzeentch Open
  2    Gummi Ogres
  1    Legion
Season 2, Tzeentch Open
  3    Coffin Dodgers
  2    Reikland Iron Bad...
Season 2, Blood Bowl Quarter-Final
  1    Darkside Cowboys
  2    Mork and gorks al...
Season 2, Tzeentch Open
  0    Gummi Ogres
  2    The Black Grail
Season 2, [Friendly]
  2    The Black Grail
  0    Gummi Ogres
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League